Tehnički kutak > Styling skutera

farbanje formule

<< < (2/4) > >>

Mr J:
Ovo je fus metoda i cim boja pocne otpadati dajem plastike lakireru da ih obradi i prefarba jer je to najkvalitetnije i najbolje...
Prvo sam skinuo plastike...
Imao sam nekih dijelova koji su se slomili ili napukli pa sam to zakitao s kitom koji sadrzi staklena vlakna, preko njega sam bacio spric kit...
Lijepo sam ismirglao sa p600 i 800...
Preko svake plastike koja je bila i nije bila farbana sam stavio plastic primer, pricekao nekih sat vremena da se posusi (suh je i nakon 20ak min) i onda stavio prvi sloj laka u spreju (30kn bocica od 400ml)
Pricekao oko sat vremena i stavio drugi sloj...
Ostavio preko noci i danas presao sa suhom krpom koja ne ostavlja vlakna i prespricao bezbojnim lakom...
Sada se susi pa cu sutra montirati...

roby44:
nemam bas dobra iskustva s tim sprejevima u boci pogotovo na plastici, a neko vrijeme ce bit ok.
najbolje je lakirat poliuretanom, prozirni lak,savrseno se sjaji i savresno je cvrst, ne grebe se tak lako.
inace sluzi za parkete pa mora bit dobar. jedino sto boja ispod mora bit isto dobra jer ju inace izgrize i ode sve u...  :laughing7:

Mr J:

--- Citat: roby44 - 05 Listopad, 2006, 10:11:55 ---nemam bas dobra iskustva s tim sprejevima u boci pogotovo na plastici, a neko vrijeme ce bit ok.
najbolje je lakirat poliuretanom, prozirni lak,savrseno se sjaji i savresno je cvrst, ne grebe se tak lako.
inace sluzi za parkete pa mora bit dobar. jedino sto boja ispod mora bit isto dobra jer ju inace izgrize i ode sve u...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ma znam ali dobro sam pripremio plastike pa vjerujem da ce izdrzati barem godinu dana  :happy3:

el:
ja sam na starom skuteru pofarbo plastike s sprejem i izdrzalo je 2 mj

Mr J:

--- Citat: el - 05 Listopad, 2006, 15:32:48 ---ja sam na starom skuteru pofarbo plastike s sprejem i izdrzalo je 2 mj

--- Kraj citata ---
Bitna je priprema...  :icon_thumright:
Ja sam farbao neke plastike prije 3 godine na isti nacin i jos drzi boja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju