Tehnički kutak > Styling skutera

farbanje formule

<< < (3/4) > >>

Doomsday:
Ključna stvar je primer za plastiku, postoji primer nakon kojeg idu normalne akrilne boje za lim, primer napravi vezu između akrila i plastike...  :icon_thumright:

Svaka čast, ja svaki put kad nešto sam probam, sve userem, pa je još skuplje kod lakirera...  :laughing7:

roby44:
nije stvar u primeru nego bojama, meni se događalo da boja bude losa, a to su sprejevi. stavis par slojeva i probaj zagrebat noktom. to se ne bi smjelo tako skidat.

Doomsday:
Kod više slojeva, triba vrimena za sušenje, pa se čak može i lagano pobrusit i očistit između 2 sloja...  :glasses2:

Ali, u pravu si, i boja može bit u komi...  :redface:

Meni ni super boja ne pomaže, jednostavno, neman ni ruku ni dara za takve stvari...  :laughing7:

Mr J:

--- Citat: Doomsday - 05 Listopad, 2006, 20:40:40 ---Kod više slojeva, triba vrimena za sušenje, pa se čak može i lagano pobrusit i očistit između 2 sloja...  :glasses2:

Ali, u pravu si, i boja može bit u komi...  :redface:

Meni ni super boja ne pomaže, jednostavno, neman ni ruku ni dara za takve stvari...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Jebiga zato se ide u skolu, a mozes biti i nadaren za vise stvari... imati "zlatne ruke"... da ih imas ja bi ti ih odsjekao i odnio u zlatarnu i kupio si Harley Davidsona...

Doomsday:
 :sad2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju