Tehnički kutak > Tuning skutera

Karburator...usis...boost bottle...prirubnica ....adapter...HELP :))

<< < (2/4) > >>

BlackNaranča:
koliko sam ja uo smanji potrosnju goriva koja bi na vecem karbu bila vece...neki visak goriva sto bi samo bezveze usao u motor i on trokirao il vanka otisa neznam to ka uzme pa posli iskoristi lol...nadam se da nisam skroz falia :laughing3:

hac:

--- Citat: BlackNaranča - 17 Ožujak, 2008, 19:30:37 ---jeli ovo usis??

--- Kraj citata ---

ovo ti je serijska prirubnica,usis je ispod nje na pežou

hac:

--- Citat: BlackNaranča - 17 Ožujak, 2008, 19:33:28 ---koliko sam ja uo smanji potrosnju goriva koja bi na vecem karbu bila vece...neki visak goriva sto bi samo bezveze usao u motor i on trokirao il vanka otisa neznam to ka uzme pa posli iskoristi lol...nadam se da nisam skroz falia :laughing3:

--- Kraj citata ---

blizu si.....yamahin patent,dosta dobro radi na večim ccm setupima kad se dobro složi sve........al to složit da radi kako treba ,mislim da još niko u hr nije na scoot složio a da radi

BlackNaranča:
ajoj ja upisem na scooter attack "intake" sto na hrv znaci usis i izbaci mi ovo... :angry7:

jel mi moze tko nac na scooter attackil center kako izgleda taj usis i cjenu jer na netu je puuuuuuno jeftinije sada sam ja to skuzia...ma biz ja cili onaj komplet onog gore karburaotra skupa sa postarinom i carinom dobijem sa scooter centera za 1350kn i to jos dobim i boost bottle...
tako ako bi usis kupova sigurno bi bilo prkeo neta! osim ako se povoljan neki nade polovan  :icon_thumright:

stark1:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5644.0
ima ssliku predkraj stranice kako izgleda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju