Tehnički kutak > Tuning skutera

Karburator...usis...boost bottle...prirubnica ....adapter...HELP :))

<< < (3/4) > >>

BlackNaranča:
a sto se tice onog da si reko da je pre velik ovaj karb...hmm...pa nebi smejlo raditi lošije nego 19mm...zar ne?
mislim u buducnosti stavizi mhr replicu i yasuni r ..no otom potom pa si mislim da bi bilo oke imat 21mm kad vec kupujem , da se nađe  :icon_thumright:
a ovo da boost bottle nije nitko slozio u hr...ehh valjda cu naci dovoljno dobrog majstora da mi to spoji da budem prvi u hr  :icon_thumright:....dada moš mislit haha...al sve jedno vrijedi probat  :icon_biggrin:

..::IVKULJA::..:
bratic je imao pred par godina boost botle na runneru i digo mu potrosnju za cca 1L,frend stavio na sp stage6 macsi takodjer digao potrosnju,frend na apriliji polini evo takodjer imao tu s6 isto diglo potrosnju,i kolko sam skuzio iz svega toga cca 1L veca potrosnja za malo bolji odaziv na gas;) po meni neisplativo

Mr J:
ja ne znam kako je boost uspio dici potrosnju... LOL!

uglavnom imam ja jednu boost bottle za 50ice, mislio stavljati na SP-a ali nije dovoljno velikog volumena... Eto tko hoce imam boost bottle od malossia za 100kn!

ugl, boost se montira na prirubnicu (bilo gdje izmedju karburatora i usisa - reeds) i treba biti iznad cilindra - radi tako da pokupi visak smjese pri pustanju gasa i pri ponovno davanju gasa injektira smjesu...

speed:

--- Citat: Mr J - 17 Ožujak, 2008, 21:24:10 ---ja ne znam kako je boost uspio dici potrosnju... LOL!

uglavnom imam ja jednu boost bottle za 50ice, mislio stavljati na SP-a ali nije dovoljno velikog volumena... Eto tko hoce imam boost bottle od malossia za 100kn!

ugl, boost se montira na prirubnicu (bilo gdje izmedju karburatora i usisa - reeds) i treba biti iznad cilindra - radi tako da pokupi visak smjese pri pustanju gasa i pri ponovno davanju gasa injektira smjesu...

--- Kraj citata ---

vjerojatno nije taj lik dobro spojio boost

..::IVKULJA::..:

--- Citat: Mr J - 17 Ožujak, 2008, 21:24:10 ---ja ne znam kako je boost uspio dici potrosnju... LOL!

--- Kraj citata ---

e neznam ja,prenosim samo neka iskustva,da to spusta potrosnju svi bi kupovali to...
btw koja je razlika imedju macsi za 50ccm i 180ccm....na SC vidim da ih svrstavaju kao iste za sve :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju