Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ljudi šta da vam kažem toliko piše na km/h od auta i skutera dali auto i skuter lažu neznam ...namjeravam staviti za sada mallosi multivar i karb 19 i kasnije mi je uplanu kad bude para možda yasuni r ili ako bude više para a to bi ljepo pasalo yasuni c20
Taj Polini Alu kit sta imas na nrg-u je odlican cilindar! na njega staviti auspuh tipa c16-Nardo je tip top...dalo bi se dost izvuci iz njega uz dellorto 19, multivar i jedan od navedenih spuhova koje sam naveo
skuter ide 115km/h mjereno je i sa autom i isto pokazuje motor stvarno ima i snage i krajnju setup mu je ko što je i navedeno gore original karburator 17.5,arrow extream,polini aluminijski kit jedan prsten i nisam prije naveo plava polini centralna šušta i malossi crne šuštice i rulini od 2 grama...skuter je prije išao dok je bio kod prijašnjeg vlasnika 128km/h sa setupom polini aluminijski kit jedan prsten,arrow extream,mallosi multivar,dellorto 19 i duži mallosiev prijenosali je prijenos i karburator skinuo i stavio mi serijsko zadovoljan jesam ali tražim još brzine pa me zanimaju dali je za sadašnji setup uredu 11000 okretaja
po tvom bi neki skuter HE trebo ic 160
a dobro skuzio si sta sam mislio
Dobro slozeni HE bi morao ici blizu toga (145-155 km/h po GPSu)