Tehnički kutak > Styling skutera
alu. podloge i rucke
Genesis051:
Ne znam ima li na netu njihova adresa, ali ako ne, (onda probaj telefonski, pa...) vidi, mogu li ti iz dućana poslat pouzećem....
Ja sam pola svojih kupovina (van grada) obavio na taj način... Muka im je to :angry9: (najčešće)... i gnjavaža, ali ako su imalo trgovci, onda će držat do dobrog glasa... :)
Mr J:
--- Citat: Genesis051 - 21 Studeni, 2006, 19:35:30 ---Ne znam ima li na netu njihova adresa, ali ako ne, (onda probaj telefonski, pa...) vidi, mogu li ti iz dućana poslat pouzećem....
Ja sam pola svojih kupovina (van grada) obavio na taj način... Muka im je to :angry9: (najčešće)... i gnjavaža, ali ako su imalo trgovci, onda će držat do dobrog glasa... :)
--- Kraj citata ---
napisi koji ducan
Genesis051:
Pa, ovaj navedeni : Bencony, Sesvete.... :icon_scratch:
Mr J:
--- Citat: Genesis051 - 21 Studeni, 2006, 20:15:51 ---Pa, ovaj navedeni : Bencony, Sesvete.... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Taj ducan je u Zagrebu i nije jedan od jeftinijih, ali moze se sve naci kod njega, pogotovo od Malossija jer je on uvoznik Malossija za HR...
Radije mu preporuci neki ducan u ST i okolici ako znas... ja iskreno, nemam pojma!
Sugar:
Podnice:
1. skines one gumene sa skuta i pofuras sa sobom u bauhaus da vidis kolko ti treba
2. uzmes marker i prislonis gumenu podnicu na metalnu i na metalnoj ocrtas rub
3. uzmes fleksericu i izrezes u grubo, pa finije, pa onda sa turpijom da bude pic pic
4. na izrezanoj ploci izbusis rupa kolko mislis da je potrebno da se dobro drzi
5. formiras podnicu da ljepo sjeda na plastiku
6.uzmes samonarezne sarafe sa tuljastom glavom i zasarafis za pod
7. sad ste pravi sminkic :headbang:
za ove rucke mi objasnite na kaj mislite pa cu vam pomoc ak mogu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju