Tehnički kutak > Styling skutera

alu. podloge i rucke

(1/11) > >>

el:
gdje kupiti i koja je cijena alu. podloga i rucka za runnera

Mr J:

--- Citat: el - 04 Listopad, 2006, 17:57:59 ---gdje kupiti i koja je cijena alu. podloga i rucka za runnera

--- Kraj citata ---
Pa kaj ti hoces napraviti od tog runnera?!  :laughing6: :laughing6:
kakve podloge? Ako mislis gaziste za noge, to se napravi...

Genesis051:
Ma, neću ti puno pomoći, ali bio je negdje članak baš za to... kako kupiti komad lima (ne znam ni gdje, možda se nađe kod kakve bravarske radionice...), i onda, po gumenoj podnici nacrtaš aluminijsku, i onda slijedi osjetljiviji dio, jer treba pazit da se lim (relativno mekan za taj "poduhvat") ne krivi pri obradi, i vrlo laaagano bušiti rupe za vijke (hladiti uljem,ako se dobro sjećam), na mjestima gdje su gumene podloge imale one čepove... Treba planirati vijke, jer ti noge   n e    s m i j u    zapinjat za njih, dakle, ili glavu kao vrh kugle (oblu) ili konusnu, da bude usađena u lim, ali onda je potrebn(ij)a veća debljina lima, da se glava vijka usadi toliko, da ne strši povrh razine istog...
Ma, bla,bla... kad nemam točne upute...

Genesis051:
...ali u istom članku je pisalo i: ako niste dovoljno vješti za takav poduhvat, ima i gotovih u prodaji (a, sad... gdje... ne bi znao)...

el:

--- Citat: Mr J - 04 Listopad, 2006, 18:28:06 ---
--- Citat: el - 04 Listopad, 2006, 17:57:59 ---gdje kupiti i koja je cijena alu. podloga i rucka za runnera

--- Kraj citata ---
Pa kaj ti hoces napraviti od tog runnera?!  :laughing6: :laughing6:
kakve podloge? Ako mislis gaziste za noge, to se napravi...

--- Kraj citata ---
:

:toothy9: :toothy9: ocu da mi bude lijepi... :toothy12: ne kazem da mi nije lijepi al ocu da mi bude jos lijepsi hehehe...

i da dobro ide...naravno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju