Ostalo > Motocikli

Husaberg FS650: ako se vec hvalimo xD

<< < (5/13) > >>

Zokaaa:
Uf uf... fino :)
Inace to mi je zelja jednog dana ak Bog da pa da bude love pa da si kupim neki supermoto i onda uživancija :)
Puno sretnih kilometara!

marko209vx:
motor je brutala :D
nego da te pitam kolega, vidim da slikama ovjde da ti neki frend vozi xt (ovaj crni)...mi mozes rec u kratko dojmove o tom motoru, ovaj zadnji model je to ako se ne vara. jer ga gledm vec duze vrijeme po oglasima i cijenom mi se dopada a kazu da je jako zahvalan motor iako nije previse brutalan ko ktm, husa i slicni. tnx  :icon_thumright:

IvanRox:
no koment  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

iPro:

--- Citat: marko209vx - 10 Studeni, 2011, 11:33:02 ---motor je brutala :D
nego da te pitam kolega, vidim da slikama ovjde da ti neki frend vozi xt (ovaj crni)...mi mozes rec u kratko dojmove o tom motoru, ovaj zadnji model je to ako se ne vara. jer ga gledm vec duze vrijeme po oglasima i cijenom mi se dopada a kazu da je jako zahvalan motor iako nije previse brutalan ko ktm, husa i slicni. tnx  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

to je predzadnji, nije zadnji. 2005 god je. Po brutalnosti nije ni priblizno isto al kaj se tice odrzavanja ti je toci i vozi  :icon_thumright:

Drnda:
xt je po meni krava naspram ktma dobrog ili te klase 600 ccm, ktm, husa, huskvarna i to.. pretezak je i nezz, ne lezi nikako .. visoko mu je teziste

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju