Ostalo > Motocikli
Husaberg FS650: ako se vec hvalimo xD
iPro:
Vidim da skuterasi polako prelaze na SM pa da se i ja pohvalim xD
Husaberg FS650, full akrapovic, 110kg, '04. god.
Ljubitelji SM-a zna sta znaci ovaj motocikl u SM svijetu :icon_biggrin:
ovaj zuti ako ko nezna ;D
pralas:
evo već svršio :P
inače živim za to kada cu si jednog dana dofurati SM-a sa full akrapovičem,definitivno su mi najbrutalniji...
puno sretnih kilometara :icon_thumright:
iPro:
hvala :icon_thumright:
ja gore nemam ni anlaser, ni akumulator, znaci samo kurbla. Zmigavci su skinuti, nema ni retrovizora i kaj ja znam kaj sve jos nije gore xD
u trecoj ide na zadnji samo da se odvrne gas. Kad sam ga tek kupio i poceo se navazat dok sam ga znal poterati sam mislio da sam fulao brzinu, a to su kotaci vrtili. Tako prva, druga, treca...
uglavnom, bajk je brutala i treba jednostavno receno paziti dok se vozite :laughing7:
pralas:
--- Citat: iPro - 08 Studeni, 2011, 17:46:48 ---hvala :icon_thumright:
ja gore nemam ni anlaser, ni akumulator, znaci samo kurbla. Zmigavci su skinuti, nema ni retrovizora i kaj ja znam kaj sve jos nije gore xD
u trecoj ide na zadnji samo da se odvrne gas. Kad sam ga tek kupio i poceo se navazat dok sam ga znal poterati sam mislio da sam fulao brzinu, a to su kotaci vrtili. Tako prva, druga, treca...
uglavnom, bajk je brutala i treba jednostavno receno paziti dok se vozite :laughing7:
--- Kraj citata ---
vjerujem ;D
treba biti oprezan na gasu,imao sam u par prilika vidjeti sta radi KTM 690 sa full akrapom :drunken_smilie:
meni je najveca brutalka od svega toga sto je savrsen za zavoje,svida mi se polozaj sjedenja,ide ko gluva svinja i mozes s njim izvoditi sta oces ;)
Dox:
Dobar bajk dok radi, nadam se da tvoj nebude otkazal poslusnost :icon_thumright:
inace znal sam ih za dosta sa kojekavim problemima , između ostalog sused je kupil novog bas tog 650sm raspal se na 1500km , nakon toga su ga slozili , ne u ovlastenom servisu , bolje je izbalansiran, imal je podosta manje vibracija i osjetno bolje je isel nego kad je bil novi
Novi hustabregi su neka druga prica jer je novi huso ktm :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju