Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
Bas se vidi da je na usisu lijepio, celo je ko novo i nikad mi se nije gusio ili trokirao na full gasu zato mi je sve to cudno,svijecica je uvijek bila mrvicu bogatija, kompresija mu je ostala ista iako se ovo s klipom i lijepljenjem dogadjalo...
Ridi77:
UUU j#botee pas..kak si to uspel..meni je ko novi cilindar..sad cekam radilicu stage6 hpc i i jos neke dijelove idem ga slozit kak treba..ja imam dell 17,5 isto sam se premisljo oko motoforce 17.5 al nisam reko mi je danco da je ovaj bolji ipak je dellorto i motor mi ide super, sam ovo kaj mi radilica osla sad stavi ovu i razmisljam da stavim dell 19 sad al to cu jos vidjet
Josip:
--- Citat: gumy - 26 Studeni, 2012, 01:34:14 ---sastavljaj taj stage6 bez problema, puno veći grobovi su vozili i još išli dobro.
neznam zašto nestavljate 19/21 karbove na te skutere.
--- Kraj citata ---
mislim da sam vec pisao o tome da ovaj cilindar trazi malo vise goriva (sto je mmario odavno rekao), da se stavi 19
pa mi je vecina foruma rekla da to vozi i sa 17,5, sto je i istina, i da 19 nema ni smisla ni potrebe
--- Citat: Rox-Rab - 25 Studeni, 2012, 21:09:02 ---dal biste vi ovo stavljali natrag na skuter?
cilindar je skoro do kraja obrađen jos moram malo proc sa 1500 ili 2000, također i klip, na cilindru se skoro nista ne osjeti pod nokat dok na klipu malo da, prsteni su netaknuti
--- Kraj citata ---
nemoj ti sad mislit da se nasladujem sta ti se ovo dogodilo, bas suprotno, jako mi je zao, ali sam sumljao u ovakav ishod, samo ne ovako brzo :sad1:
samo skini ove ostatke klipa sa cilindra, i prodi ga kruzno ma grubljim smirgl papirom (kao crte od honovanja) i vozi dalje, nije ovo nista strasno :icon_thumright:
Rox-Rab:
josipe@
ako se gleda po boji svijećice idealna mi je bila 80, boja savrsena ali sam ipak stavio 82, cvijećica mi nikad nije bila bijela a svako malo sam je provjeravao zato mi je to sve pomalo cudno
stigla je maloprije radilica i blokovi, sad idem to raspakirat i garazu da vidim sta sam dobio pa ce bit i slike neke
danas mi je zadnji dan tehnickog al necu jos ic nije hića :toothy3:
danc00:
--- Citat: Josip - 26 Studeni, 2012, 15:49:27 ---
--- Citat: gumy - 26 Studeni, 2012, 01:34:14 ---sastavljaj taj stage6 bez problema, puno veći grobovi su vozili i još išli dobro.
neznam zašto nestavljate 19/21 karbove na te skutere.
--- Kraj citata ---
mislim da sam vec pisao o tome da ovaj cilindar trazi malo vise goriva (sto je mmario odavno rekao), da se stavi 19
pa mi je vecina foruma rekla da to vozi i sa 17,5, sto je i istina, i da 19 nema ni smisla ni potrebe
--- Citat: Rox-Rab - 25 Studeni, 2012, 21:09:02 ---dal biste vi ovo stavljali natrag na skuter?
cilindar je skoro do kraja obrađen jos moram malo proc sa 1500 ili 2000, također i klip, na cilindru se skoro nista ne osjeti pod nokat dok na klipu malo da, prsteni su netaknuti
--- Kraj citata ---
nemoj ti sad mislit da se nasladujem sta ti se ovo dogodilo, bas suprotno, jako mi je zao, ali sam sumljao u ovakav ishod, samo ne ovako brzo :sad1:
samo skini ove ostatke klipa sa cilindra, i prodi ga kruzno ma grubljim smirgl papirom (kao crte od honovanja) i vozi dalje, nije ovo nista strasno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I nema Josipe, samo se treba naštelat 17.5 Dellorto, jer to je vrhunski karburator, e sad MF za sebe ne bi uzel al eto dečki su isprobali pa sad znaju iz prve ruke, moj jednini i pravi izbor je dellorto, i sa 17.5 TS sam bio zadovoljan a da o 19mm iz stage 6 pakovanje uopče ne pričam...
Ali da, taj Stage 6 kit je jači od standardne BASE grupacije.
A sad zakaj je tebi Dario zalijepio 100% ne znam, ali može biti da na velikim okretajima karb ne fila dosta smjese jer ili nije kvalitetan pa je strujanje slabo ili jednostavno je premala dizna...velim nije taj karb rang dellorta di znaš kaj imaš, to je tak za silu i slično... No ne vjerujem da sa MF karburatorom kit ne bi radil...samo velim treba ga naštelat i skužit kaj ga smeta i di je problem...
Al OPET, kako i zašto lijepi na usisu, ti je ipak hlađenje najbolje jer dolazi hladna smjesa u cilindar pa ako tu cvika kako to da na ispuhu nema tragova, tamo bi moralo isto biti ak je siromašna smjesa pa dolazi do visokih temp...zato mi to nije nikak jasno...da nije negdi drugdje problem :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju