Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
danc00@
neznam dal sam stavio koju sliku ispuha al on je netaknut,znaci nema na oko vidljivog traga ljepljenja a kamoli da se osjeti pod prst
ako uspijem nabavit mikunija 16 onda cu njega stavit jer mi se pokazao kao vrhunski karb
neko vrijeme sam mf vozio i na serijskom cilindru i nista mu nije bilo, kad sam stavljao kit ser. termogrupa je bila u super stanju tako da postoji neka sansa da je mozda i sam kit tvornicki bio nesto zeznut :dontknow:
danc00:
--- Citat: Rox-Rab - 26 Studeni, 2012, 22:13:58 ---danc00@
neznam dal sam stavio koju sliku ispuha al on je netaknut,znaci nema na oko vidljivog traga ljepljenja a kamoli da se osjeti pod prst
ako uspijem nabavit mikunija 16 onda cu njega stavit jer mi se pokazao kao vrhunski karb
neko vrijeme sam mf vozio i na serijskom cilindru i nista mu nije bilo, kad sam stavljao kit ser. termogrupa je bila u super stanju tako da postoji neka sansa da je mozda i sam kit tvornicki bio nesto zeznut :dontknow:
--- Kraj citata ---
Da je onda ti bi odmah cviknul...da nije mali igličasti prozujal, si provjeril radilicu i njen luft.... a gle možda si samo trebal staviti veću diznu i to bi riješilo sve probleme, probaj sa 2broja većom glavnom diznom...jer gle ne štela se rad karburatora sa glavnom diznom, ako si narihtal da je smejsa na svim otvorima dobra onda samo podebljaj glavnu diznu i to je to...
Rox-Rab:
radilicu sam provjerio kad sam skinuo kit dolje, sve je u redu s njom
Rox-Rab:
evo par sličica šta je stiglo i sta se uspilo sredit veceras:
1. blokovi rox 07'
uz blokove sam jos dobio: uljnu pumpu,disk,glavčinu,zadnju čeljust,brtva sta ide preko struje,kolutić koji pokreće uljnu,serijski klip i cilindar-malo je zaljepljen al nakon tretmana ce on vozit bez problema,skoro cijeli mehanizam paljenja u deklu,pixnu koja ide prije mehanizma paljenja,kompletna getriba,radilica je za bacit.
2. RMS radilica
narucio sam CM radilicu ali je ova dosla, ustvari te 2 radilica su identične samo je razlika u nazivu,a njoj mi se najviše sviđa gore na klipnjači di ide igličasti pa ono ''oko'' igličastog, od serijske ima za duplo deblju tu ''stijenku'' ili kako već da kažem
3. s6 plavi poklopci za posudice ulja
veliki blok je na čišćenju sutra nastavljam
TomoRI:
ljepo, sa cime si cistio blok?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju