ma moze ona imat sta oce ako nevrijedi....
Jesi li probao? Ja pošpricam sa onom špricom iz lidla za manje od 150 isto kao i sa satom. Imam obe doma tako da to nije rekla-kazala. Istina da imaš više posla oko štelanja ove jeftine, ali ako imaš nekog iskustva i znaš kako ti šprica mora bacat, možeš napraviti dobar posao s bilo čim. Pogotovo kad postoji pasta za poliranje.
ovo je boja i lak sve u jednom
a za spricu neznam sta reci, ima ona za zrak ali ne moze se to nikako namjestit kao na pravoj sprici
je dosta kompresor od 24l za ovakve pi*darije farbat?
Tko proizvodi tu boju? Ako si već išao to raditi, trebao si uzeti lak koji se šprica odvojeno na bazu.
Dosta je, ja špricam sve osim kompletnog auta sa 24l. Sve ostalo špricam sa 50l i nema problema.
Za špricu ti ionako ne treba preko 4 bara, što znači da ti ovaj od 24l može držati taj pritisak dovoljno dugo bez da osjetiš neki pad. Kad se i nadopunjuje, možeš pričekati par sekundi da digne pritisak iznad 4 bara. Ili namjestiš skolpku da se nadopunjuje kad pritisak padne ispod 5 bara i možeš lakirati i cijeli auto sa 24l jer ti nikad neće pasti ispod tog pritiska koji ti treba.