Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Ridi77:
aha meni sve dobro sam nakon 80 se trese cjeli motor malo..ahaa..a trebam sad reskopat cjelu getrbiu da to izmjenim?? mene sad to jebe jer mi ima dosta ljufta to..ono sto ide iz getrbide di se mece polutke i to..to moram stavit drugo jer mi dere remen..i mal jebe kad se vozim kak ima ljufta
Rox-Rab:
ne kuzim kako ti to moze derat remen, jedino da ima bas lufta pa se cijele polutke tresu, a za zamijenit sve lezajeve treba skidat felgu,glavcinu,auspuh... ima tu dosta posla, ja cu sutra jos probat nesto kemijat ako ne rijesim onda cu morat ipak zamijenit sve lezajeve a sta bude, iako na oko oni su kao novi
Ridi77:
lijepo..nemaju polutke nego ono kaj ide van iz getribe di se seradi zvono kumplung i polutke..to mi ima ljufta to ide nutra u getrbu sam mi taj lager treba drugi..nis drugo...ovo ostalo mi enma..to moram izmjenit a to mi ima ljufta pa kak ide lijevo i desno u voznji pa mi dere remen..jer drugo mi je sve novo sam to nije i ima ljufta znaci to je..to cu izmjenit pa cu vidjet..
Ivan031:
Ja imam tu iglu A20 i na skroz doljem zubu mi je i imam diznu 86 smjesa je odlicna neznam jel ima veze sto je moj AC a tvoj LC
Rox-Rab:
polini kevlar OR remen
evo i slike svijećice na pol gasa, mislim da se sad dosta bolje vidi stanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju