Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (123/275) > >>

Ridi77:
kolko ja vidim ovo je siva boja ?? mora ti biti boje kave, a ovdje nema ni malo smedog ni ne  vuce na smede, al to ti nema veze s diznom jer je ona na punom gasu a tebi je ovo na pol..probaj si stavit na igli na 3 zarez pa ces vidjet meni isto na 2 nije dobro

Rox-Rab:
to je od blica valjda sivkasto.... inace baca na smeđe, elektroda je isto smeđa i rub je cijeli zaliven tako da tu nije siromasna sigurno, evo napravio sam 10km temp nije presla 62 stupnja, da je siromasna bila bi puno veca temp i brze bi se grijao

Rox-Rab:
najbolje da ju sutra ponovo slikam tokom dana je sad nikako ne ispadne dobra slika

Ridi77:
kj tebi isto jebe nekaj trese ti?? i meni isto poslje 80, al me sad jebe preso mi lager sta drzi polutke i kumpung ono sto ide iz getribe mrm to izmjeenit ovaj tjedan i ckm zvono ovo koje i ti. :)moj  ide sad sa serijskim polutkima iimam stage 6 pro variomat,malossi kevlar, fly, red sponge dell 17,5 i s6 streetrace  101 po gpsu sam mjeril..nisam mogo vjerovat, tak da cu sve tak ostavit sam sam si uzel sad jos teze rolice 5,5 jer se full vrti, i ovo zvono i tak cu opstavit.. i izmjenim jos taj lager i samo gaas

Rox-Rab:
ne trese meni tako, trese mi nakon sto pređe određene okretaje, nisam vise pametan sta da radim, zamijenio sam i lezaj primara ali i dalje isto, kad dođe s6 zvono cemo vidjet, ako bude i dalje treslo onda cu zamijenit sve lezajeve getribe, ako i onda bude treslo e onda stvarno neznam sta cu vise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju