Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (13/275) > >>

Rox-Rab:
evo malo da dignem temu

bio maloprije na tehnickome,prosao je bez problema ali sam dobio par stvari koje bi trebao rijesit

- na valjcima je isao 51,vjerojatno jer je stavljen duzi remen i rolice su prelagane, malo je popustio gas da bude oko 49 i to je to

- reko mi da nesmijem ispred imat plave diodice al vise-manje za njih ostaju one na mjestu  :laughing7:

kasnije cu stavit par slike u kakvom je trenutno stanju a za par dana ide rastavljanje,moram neke plastike i felge farbat

Aprilia97:

--- Citat: Rox-Rab - 29 Studeni, 2011, 20:21:46 ---evo malo da dignem temu

bio maloprije na tehnickome,prosao je bez problema ali sam dobio par stvari koje bi trebao rijesit

- na valjcima je isao 51,vjerojatno jer je stavljen duzi remen i rolice su prelagane, malo je popustio gas da bude oko 49 i to je to

--- Kraj citata ---

neka jede goovna ti možeš do 55

IvanRox:

--- Citat: Rox-Rab - 29 Studeni, 2011, 20:21:46 ---
- reko mi da nesmijem ispred imat plave diodice al vise-manje za njih ostaju one na mjestu  :laughing7:

kasnije cu stavit par slike u kakvom je trenutno stanju a za par dana ide rastavljanje,moram neke plastike i felge farbat

--- Kraj citata ---
di si bio na tehničkom u rijeci ili ja sam proso sa plavima diodama

Rox-Rab:

--- Citat: IvanRox - 29 Studeni, 2011, 20:25:41 --- di si bio na tehničkom u rijeci ili ja sam proso sa plavima diodama

--- Kraj citata ---

Ja sam s Raba tu sam bio na tehnickom  :toothy3:

prosao sam i ja al mi je samo reko da nesmijem to imat

Brnelic:
koliko ide rox bez blokada?
btw. zašto nebi smjele plave diode?  :icon_scratch: (upadaju u oči nekome? :dontknow:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju