Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
evo malo da dignem temu
bio maloprije na tehnickome,prosao je bez problema ali sam dobio par stvari koje bi trebao rijesit
- na valjcima je isao 51,vjerojatno jer je stavljen duzi remen i rolice su prelagane, malo je popustio gas da bude oko 49 i to je to
- reko mi da nesmijem ispred imat plave diodice al vise-manje za njih ostaju one na mjestu :laughing7:
kasnije cu stavit par slike u kakvom je trenutno stanju a za par dana ide rastavljanje,moram neke plastike i felge farbat
Aprilia97:
--- Citat: Rox-Rab - 29 Studeni, 2011, 20:21:46 ---evo malo da dignem temu
bio maloprije na tehnickome,prosao je bez problema ali sam dobio par stvari koje bi trebao rijesit
- na valjcima je isao 51,vjerojatno jer je stavljen duzi remen i rolice su prelagane, malo je popustio gas da bude oko 49 i to je to
--- Kraj citata ---
neka jede goovna ti možeš do 55
IvanRox:
--- Citat: Rox-Rab - 29 Studeni, 2011, 20:21:46 ---
- reko mi da nesmijem ispred imat plave diodice al vise-manje za njih ostaju one na mjestu :laughing7:
kasnije cu stavit par slike u kakvom je trenutno stanju a za par dana ide rastavljanje,moram neke plastike i felge farbat
--- Kraj citata ---
di si bio na tehničkom u rijeci ili ja sam proso sa plavima diodama
Rox-Rab:
--- Citat: IvanRox - 29 Studeni, 2011, 20:25:41 --- di si bio na tehničkom u rijeci ili ja sam proso sa plavima diodama
--- Kraj citata ---
Ja sam s Raba tu sam bio na tehnickom :toothy3:
prosao sam i ja al mi je samo reko da nesmijem to imat
Brnelic:
koliko ide rox bez blokada?
btw. zašto nebi smjele plave diode? :icon_scratch: (upadaju u oči nekome? :dontknow:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju