Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (12/275) > >>

danc00:
Ma nije tu zvono da daje performanse, ono je tu da ti moreš našpanati federe na kumplugu a da se zvono pritom mehanički ne mijenja!

HEHE a vidiš sad, sad imaš zvono a nemaš kumplug da struže kvalitetno po njemu :icon_thumright: Stavi ti tvrđe federe na serijsko ali mu onda skratiš vijek trajanja jer pakne nisu za visoke okretaje...sve ide jedno s drugim...sad ti treba kvačilo ;D

doritos:

--- Citat: danc00 - 18 Studeni, 2011, 22:23:03 ---Ma nije tu zvono da daje performanse, ono je tu da ti moreš našpanati federe na kumplugu a da se zvono pritom mehanički ne mijenja!

HEHE a vidiš sad, sad imaš zvono a nemaš kumplug da struže kvalitetno po njemu :icon_thumright: Stavi ti tvrđe federe na serijsko ali mu onda skratiš vijek trajanja jer pakne nisu za visoke okretaje...sve ide jedno s drugim...sad ti treba kvačilo ;D

--- Kraj citata ---

za kaj njemu treba bolje kvacilo od serijskog?? kaj ima miderace ili??

Rox-Rab:
sad mi treba lova eto sta mi treba  :laughing7:

ma da traje 4-5 tisuca serijsko hebes ga dat cu 200kn i adio

usput ima netko za prodat neke tvrđe suste od malossi zutih?

idem polako s tim necu sve odjednom uzet

po redu

linearnu polutku
dr evo
mozda 17.5 ako 16 bude mali
kvačilo
ventilvar

danc00:

--- Citat: doritos - 18 Studeni, 2011, 22:24:35 ---za kaj njemu treba bolje kvacilo od serijskog?? kaj ima miderace ili??

--- Kraj citata ---
Ma njeeee....

Mislil sam ak oče sa serijalom da mu skače na zadnji ko ludi konj, pa da našpana na 7000okr da lovi  ;D :laughing7:

Rox-Rab:

--- Citat: danc00 - 18 Studeni, 2011, 22:28:01 ---Ma njeeee....

Mislil sam ak oče sa serijalom da mu skače na zadnji ko ludi konj, pa da našpana na 7000okr da lovi  ;D :laughing7:

--- Kraj citata ---

bio sam imao mhr plave na fly-u

start je bio bolestan ali mi nije odgovaralo kvacilo gubio sam 7-10km/h na krajnjoj neznam zasto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju