Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (93/275) > >>

Rox-Rab:
pajo nemam pojma vise, trenutno je serijsko kvacilo i polutka na njemu jer mi je delta i linearna polutka na beneliju a njega sam posudio frendu na par dana

ali sam bio stavio deltu na 2 dana isto mi se događalo, probao sam stavit i zvono od 105mm i opet isto

zadnje mi preostaje da stavim i staro zvono da vidim da nije do njega mozda, i za kraj jos probat serijski variomat

jer bas kao da trese iza u dijelu kvacila, kad stavim serijski centralni onda malo manje trese ali ipak trese  :-[

Rox-Rab:
Sljedece u planu:

koja je razlika između    Clutch Bell Stage6 R/T (107mm)    i  Clutch Bell Stage6 (107mm) ?

mhr-team:
razlika je u tome što je vjerojatno R/T skuplje i bolje... to je isto kao kod malossia team dijelovi i tzv replica tj. team replica dijelovi...  :dontknow:

danc00:
R/T je bolje, ima poseban vijenac zvona, nije kao obično od komada, njega nemreš skurit ili popigat, bez brige možeš štelat start na 6000-7000okr bez da klizi ili da se pregrije.

No nije ti to zvono problem, problem je kvačilo...jer to zvono ne pokriva svako kvačilo kak treba :( Mislim na pakne.

Rox-Rab:
dal pokriva deltu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju