Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (92/275) > >>

Drnda:

--- Citat: Zika - 08 Kolovoz, 2012, 20:17:03 ---
--- Citat: Drnda-1 - 08 Kolovoz, 2012, 17:06:42 ---imas u onoj spricaljki velicine kao za stakla, prozirna plastika , svijetlo plavo mlijeko za plastike.... oko 45 kn kosta oko pola litra ima, to kad premazes, plastike iako su izbjedile izgledaju kao iz ducana...
znam da sam to koristio kad sam uzeo hondu, plastike potpuno sive, poslije crne kao nove, lagano masne i sjaje se, uglavnom cuvaju od sunca i svega jer to upije plastika i koza u sebe i drzi....
ali zajeb je sto nisam zapantio kako se zove, pitati cu brata kad ga vidim, on je to kupio...

--- Kraj citata ---
jel ima na benzinskoj? ili kod tokica??  :dontknow:

--- Kraj citata ---
uh, nezz mislim da je u auto dijelovima kupio, pitat cu ga kad ga vidim..

Rox-Rab:
u upustvima pise da se nanosi na cistu povrsinu i na jakom suncu, vjerojatno da se bolje ulovi  :headbang:

Mikac21:
to je bumper sprej.šta niko od vas nezna Njemački,ljepo vam piše na limenci ;D

Rox-Rab:
Malo da osvjezim temu  ;D

Zamijenjene zadnje pakne jer su stare imale jos 2-3mm mesa ako ne i manje, uzeo jos 2l Motula i s6 rolice (hvala webshop  :icon_thumright: )

Stavio sam rolice od 5.5gr (bile 5.3) ali i dalje mi nesto trese u deklu,ne mogu otkrit koji je razlog tome, mislio sam da su mozda rolice prelagane zato sam i stavio teze,međutim ista stvar se desava

dal moze bit do lezaja getribe  :dontknow:

pajo:
ako trese(cupka) na startu vijerovatno je do kvačila ili zvona(pregledaj malo detaljno)
Da je ležaj u pitanju vijerovatno bi ga čuo u vožnji da drobi,melje...
Inače bit če to fina roxača :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju