Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (91/275) > >>

Rox-Rab:
neznam kakav je ni bumper sprej ni kokpit  :dontknow:

ovo dođe 45kn, na vrhu ima onu spuzvicu kao i ona patina za cipele i stiskanjem izlazi tekućina van i spuzvicom se razmazuje

stunt_master:
Meni je to drzalo max 20 dana lijepo, uz vozanje redovno i prasnjave ceste 15 VRH, sad ovisi od plastike i uvjeta al ugl meni se pokazalo kao vrlo los proizvod..

Drnda:
imas u onoj spricaljki velicine kao za stakla, prozirna plastika , svijetlo plavo mlijeko za plastike.... oko 45 kn kosta oko pola litra ima, to kad premazes, plastike iako su izbjedile izgledaju kao iz ducana...
znam da sam to koristio kad sam uzeo hondu, plastike potpuno sive, poslije crne kao nove, lagano masne i sjaje se, uglavnom cuvaju od sunca i svega jer to upije plastika i koza u sebe i drzi....
ali zajeb je sto nisam zapantio kako se zove, pitati cu brata kad ga vidim, on je to kupio...

Zika:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Kolovoz, 2012, 17:06:42 ---imas u onoj spricaljki velicine kao za stakla, prozirna plastika , svijetlo plavo mlijeko za plastike.... oko 45 kn kosta oko pola litra ima, to kad premazes, plastike iako su izbjedile izgledaju kao iz ducana...
znam da sam to koristio kad sam uzeo hondu, plastike potpuno sive, poslije crne kao nove, lagano masne i sjaje se, uglavnom cuvaju od sunca i svega jer to upije plastika i koza u sebe i drzi....
ali zajeb je sto nisam zapantio kako se zove, pitati cu brata kad ga vidim, on je to kupio...

--- Kraj citata ---
jel ima na benzinskoj? ili kod tokica??  :dontknow:

cone4u:
ovo nije ni bumper ni kokpit sprej, ovo je ko neki gel za mazanje plastike, isto tako ima za gume i drži vrhunski, ponovi svako par dana i nakon nekog vremena ćeš biti miran duže vrijeme kada se plastika "napije".

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju