Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
aprilia area 51:
kad vec radis mogo si malo i te blokove oprat i ureedit a ne take prljave i amortizer isto...i mogo si neki distancer stavit
Rox-Rab:
--- Citat: aprilia area 51 - 09 Studeni, 2011, 18:52:36 ---kad vec radis mogo si malo i te blokove oprat i ureedit a ne take prljave i amortizer isto...i mogo si neki distancer stavit
--- Kraj citata ---
ocekuj slike iduci tjedan,ima da se blista,jbg recesija bila pa je bilo samo pali vozi
kad bude plaja mislim uzet neki distancer,prednji far original ali black,tablicu stavit na deklo,felge u crno... s vremenom ce se stavit jos dosta sitnica predpostavljam jer tu nema kraja
pralas:
vako se čiste blokovi ;)
mini wash u ruke(stavis onaj neki detrđent(sapun) u mini wash za bolje skidanje) i deri...samo treba pripaziti kod semering getribe...
ovo ciscenje blokova dok je blok na skuteru je k**ra*,i ne moze se usporediti sa posteno opranim blokovima...iako bolje ista nego nista...
i da ako ti blok ostane na motoru ivasol u ruke,spužvu i četkicu za pranje zubi(ne pitaj zasto :icon_biggrin:)
Rox-Rab:
uzet cu cetku za wc,dosta je veca mislim da bi bilo brze s njom :icon_scratch:
Rox-Rab:
Do sad sam bio u garazi malo se radilo nista naglo da se ne umorim :toothy11:
upload images
image hosting
odlucio sam zatvorit ovaj prazan prostor di inace idu zmige,ovo je u grubo stavljeno sutra cu jos jednom stavit vlakna i onda ravnat sa kitom
jpeg image hosting
image upload
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju