Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (7/275) > >>

andy:
Ta plastika pod repom je općenito spigana sva i bezveze se zezaš s njom i kitaš sad.. Kupiš gotov undertail radije, vidi kakav sam ja stavio.. Odma nema rupa za žmige, samo za tablicu!

Jer ta original plastika sva sjebana, tam dolje kod amortizera ono, ovo oko žmigavaca, i te izbočine šta ima zbog repa originalnog.. Nikak mi se ne sviđa...

Rox-Rab:
Vjeruj mi ni meni se neda al sta kad sav materijal imam doma samo se treba malo pozabavit,drugo nemam sta pa se s tim mucim...

Kroz zimu ce doc dosta dijelova nemogu sve odjednom (mada nas vecina sve zeli odjednom  :laughing6: )

andy:

--- Citat: Rox-Rab - 09 Studeni, 2011, 21:43:41 ---Vjeruj mi ni meni se neda al sta kad sav materijal imam doma samo se treba malo pozabavit,drugo nemam sta pa se s tim mucim...

Kroz zimu ce doc dosta dijelova nemogu sve odjednom (mada nas vecina sve zeli odjednom  :laughing6: )

--- Kraj citata ---

Dobro kako želiš.. Više ćeš se napatit s tim što ćeš radit i potošit materijala i vremena, a ja se nesjećam mislim da sam platio undertail 200-300kn..

Rox-Rab:
oko 230kn dođe

al prvo moram uzet kit i karb onda cemo dalje sa stajlingom,sta ce mi izgled ako neide sa mjesta

Domba:
Po meni uredan skuter, samo ga operi i to kako treba. Tj barem da se na fotkama ne vidi da je prljav :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju