Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
danc0 na ovaj radapciger za magnet sam mislio
danc00:
Ni jedan ni drugi na žalost ti nisu od koristi.
Ovaj prvi ti je za kumplug, i raskapanje kumpluga- točnije za skidanje centralne opruge. A ovaj drugi ti je možda za neke modele koji imaju na magentu navoj, ali na tvojem aeroxu nemaš taj navoj na magnetu u kojega bi taj izvlakač našpanal...jednostavno se nema čime primiti za magnet. I ja sam gledal taj ali ga nisam uzel jer mi nije bil od koristi, pogledaj si magnet pa ti bude sve jasno.
A ako slučajno imaš navoj na magnetu onda bi se dalo..kažem ja nisam imal, a ti pogledaj prije nek kupuješ :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Da,Danc je u pravu,ovaj prvi ti je za sabijanje federa kontrasta,a ovaj drugi nije za mina magnet nego ovaj sa linka
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640384448&target=productdetail&category1=A%3AA_YAMAHA%3AA_YAMAHA_AEROX5099&category2=CAT%3ACAT_WERKZEUG
danc00:
I taj je upitan jer ima rupe točno definirane, i ak se dogodi da nisu točne onda opet moraš bušit..
Dal sam mu ja gore link za izvlakač magneta koji je 100% dobar i može poslužit i za neke ostale modele jer su kanali a ne rupe, i ima ih više pa si narihtaš kak ti paše:
marjan.vxr:
kad blok dobro zagrijes ne trebaju nikakvi izvlakaci..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju