Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Ožujak, 2012, 23:24:18 ---Ak je tak jeftino kupuj bez razmišljanja
--- Kraj citata ---
20 eura je na SC
B.E.R.O.:
--- Citat: igor.sb - 05 Ožujak, 2012, 23:17:49 ---kad vec lupate cekicem ko konji, bar nasarafite maticu
--- Kraj citata ---
Matica obavezno,i netko sa druge strane tko ce hvatati drugu polutku bloka i radilicu.
;D
Rox-Rab:
--- Citat: danc00 - 05 Ožujak, 2012, 23:27:05 ---Na koji to ročno radapciger misliš?
--- Kraj citata ---
za blokove razdvojit....
za magnet je onaj vijak koji se u njega uvije i drugi se samo zavrne i magnet je vani,isti vrag kao i za tomose ali ne pasu jedan na drugi
danc00:
Reci mi u kaj bi ga ti uvrtal kad nemaš navoja na magnetu?
Za magnet ti igra ulogu samo ovaj alat: (barem kaj se Aeroxa tiće)
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Yamaha/Aerox-50-Cat-as-from-2003/Tools/Flywheel-Blocking-Tool/WB5374-Flywheel-Puller-Universal-Buzzetti.html
Rastavit blokove možeš jednostavno sa dvije navojne šipke bez da bilo kaj oštetiš...za to ti se ne isplati davat novce.
Rox-Rab:
za blokove mislim na ovaj alat
nisam siguran da ne postoji drugi izvlakac osim tog,magnet ima navoj koliko sam ga vidio jucer,sutra cu slikat na kakav radapciger za magnet mislim
ako se nista pametno ne nađe morat ces mi preko msn-a objasnit kakve alatke ti koristis :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju