Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (35/275) > >>

danc00:
Do 2002.g imaju fi 34mm, a od 2002.g imaju fi 33mm. A BGM pulutka je samo 34mm, 33mm ne postoji.

Probaj nabavit Polini Sport, to ti je taman kit za Yasuni R, vrti se na 10 000okr i ima malo više snage od DReva/Trophya, samo kaj je i malo skuplji od kompanije...

Ubiti kak imaš para tak si uzmi  :icon_thumright:

Rox-Rab:
ma imam para skupilo bi se i za nesto jace ali ne zelim sve spiskat u skuter,ima tu i drugih stvari za kupit osim dijelova za skuter

koliko dođe taj polini sport?

radilica ce ipak bit CM jer je za 450kn jeftinija od BGM-ove a to je velika razlika,skoro za duplo,  tj. za tu lovu uzmem polutku

navoji se nebi trebali pojest jer sve se skida pistoljem a i nece se puno skidat samo dok se rolice budu mijenjale

dr evo je best buy kako svi kazu,850kn je dok su ostali preko 1100-1200kn

koju olutku onda mogu uzet?

danc00:
Ma uzmi onda Drevo i CM radilicu, dobro bude, išlo bude bolje neg sad i to je bitno. A i ušparal budeš dosta para. Sa Yasuniem to bu trgalo naspram serijale...

A kaj ja znam koja je godina tvoj Aerox, napisal sam ti gore koje polutke su dolazile u kojim godištima Aeroxa, a BGM pomična linearna koju ti očeš dolazi u samo jednoj dimenziji i to Fi 34mm, meni nije pasala ali sam ju kupil i kasnije sam nabavil tj. Igor mi je poslal od nekog starijeg Aeroxa ili minarellia tu polutku pa mi sad paše, a original mi stoji u kutiji :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Ja sam isto uzel CM radilicu al onu običnu (nisu pune polutke),a sad kakva je to neznam jel još nisam ni upalil skut al se nadam da valjda nebu problema s njom pošto vozim mrtvu serijalu,a ovo za navoje i zube to puno ovisi kak ko steže

Rox-Rab:
01' je rox

polutku cu jos izmjerit pa da budem siguran,evo i cm ipak ostaje netreba mi letit skuter

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju