Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
danc00:
Iskreno ja ne vjerujem da more klip tak izgledati kak izgleda ovaj sa slike BGM, pa to koda da nije videlo završnu obradu..ko da su stavili odljevak u prodaju.
Uzmi ti ovaj S42, nije to loša firma...tako kažu.
Rox-Rab:
jos nisam citao po forumu iskustva sa tim sceed klipom pa cu njega uzet za probu
Rox-Rab:
evo da malo javim novosti,i alje se prikupljaju dijelovi na roxu se nista ne radi,trenutno sređujem plastike od benelija
sutra dolazi roba sa SC,trebalo bi doc:
za benelija: klip,lezajevi i semezinzi sceed42,set brtvi
za roxa:plavi pokrov brave,plavi cep getribe,plavi L ventili,remen motoforce kevlar,ventivar hebo hrs,klizaci za polini variomat,dizna 72(trenutno je 70 ali 72 ce bit premala morat cu uzet vecu)
yasuni-r je doma,bit ce spakiran dok se sve ne sredi necu ga uopce stavljat do tad
e sad ovu narudžbu cu uzet radilicu i zadnju polutku,kit cu zadnji
radilicu mislim uzet CM supercharged sa punim polutkama,cijena je oko 550kn, je ok ta radilica?
polutku ciljam na bgm sa 3 kuta paljenja,dancu se pokazala dobra tako da mi je prva upala u oko,ove druge su za duplo skuplje
uzet cu sve nove lezajeve i semeringe sta se da zamijenit (za radilicu imam),u vilice stavit gušće ulje da budu malo tvrđe
to je za sad u planu,kasnije pred ljeto samo da me doceka za zamijenit gume i to bi bilo to za ovu sezonu,naravno sve plastike cu ponovno lakirat u boju u kojoj je,polirat deklo,vodenu i tako te neke sitnice,mislio sam i felge al neznam dal bi mi to bilo malo prekomplicirno
danc00:
Polutka ti je dobra, samo moraš pazit da je tebi ona nepomična fi 34mm, ak je 33mm kak je bila meni onda moraš nabavit od starog Aeroxa nepomičnu polutku.
CM radilica je dobra, no na tvojem mjestu bi dal 20€ više i uzel BGM evolution ili ak nema te onda Motoforce Evolution, te dvije radilice nisu baš iste. BGM ima dvije rupe za podmazivanje igličastog dok MF ima jednu..to dobro dođe kod viših okretaja da se dovoljno podmazuje igličasti, a pošto su 10mm, podmazivanje je pitanje zariba ili ne(tj havarije igličastog). Radilicu nebuš tak brzo mijenjal stoga kod nje ne treba baš gledat na cijenu, ja sam se odlučil za BGM jer zbilja nisam videl nikog po stranim forumima da se je žalil na bilo kaj. Dok na CM ili RMS a mislim da su iste nisam siguran, sam čul da znaju navoji prosvirat i oni zubci na strani variomata..tak da ne znam.
Animatrix ti ima CM radilicu, no nije se još niš vozil vjerojatno pa ti nemre baš buno reći..pitaj ga :icon_thumright:
Požuri, toplo vrijeme samo da nije stiglo :hello:
P.S
A ak buš zbilja sve to složil tak kak si naumil i stavil neku bolju radilicu BGM/MF evolution, onda ti je šteta gore stavit DR.evo ... polini sport bolje(ipak je malo jači od dreva i okretajima najbolje paše sa Yasuni R) ili neki slabi alu kit(također Motoforce ima dobar 70ccm kit sa jednom karikom, ali uz R-a bude išel ko vrag, Mario ga je imal sa tim setupom i rekli su da ide 100km/h ko od šale...a košta 145€)
Rox-Rab:
za polutku cu provjerit jer se sjecam da sam citao nesto da stari i novi modeli nemaju isti fi
kit ne namjeravam sa 1 karikom jer onda mislim da bi trebao i veci karb uzet,ovako ce ostat miki 16
a za radilicu neznam,ako je lako moguce da provrte navoji rađe cu onda uzet bgm ili nesto slicno pa da budem miran
za dr eva vjerojatno ni ne treba mijenjat radilicu ali kad mijenjam vecinu toga onda najbolje da sve redom promijenim pa da sam miran 15-20 tkm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju