Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
--- Citat: SF2 Freak - 03 Lipanj, 2014, 23:33:53 ---Ko je balavac :icon_scratch: nisam ti ništa rekao ali čini mi se kao da nisi baš neki stručnjak u lakiranju. Samo dajem savjete. I što je loše u tome da se natopi amortizer u boji. PA tamo lete kamenčići mulj voda vlaga svakakva sranja. To treba biti dobro nasaftano ako želiš da drži.
--- Kraj citata ---
pogledaj stranicu-dvije prije felge sta sam farbao pa se onda javi :icon_thumright:
i amortizer je tek rastavljen nisam ja ni blizu lakiranja jos dok ga ne pripremim
SF2 Freak:
Dobro moram priznati dobro si izlakirao. Na špricu-kompresor ?
Rox-Rab:
da, kompresor i sprica
dachi:
--- Citat: SF2 Freak - 03 Lipanj, 2014, 23:33:53 ---Ko je balavac :icon_scratch: nisam ti ništa rekao ali čini mi se kao da nisi baš neki stručnjak u lakiranju. Samo dajem savjete. I što je loše u tome da se natopi amortizer u boji. PA tamo lete kamenčići mulj voda vlaga svakakva sranja. To treba biti dobro nasaftano ako želiš da drži.
--- Kraj citata ---
kako mislis "natopi" amort u boji?
pa ako decko nije znao drugi nacin da vrati amort osim pomocu nekih sipki itd,logicno da ce se boja izgulit,nije to plastificirano il nesta,daj malo mucni glavom.. btw. citam temu kod zvonkeca,kakve si t droge kasikom jeo?
Matija97:
da je i plastificirano vjerojatno bi se zgulio ak ne napravi neki alat il ak nema neku dobru metodu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju