Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (259/275) > >>

Rox-Rab:
a znam da cu ga malo ogulit kad ga budem stavljao ali cu probat izmislit  nesto, trebaju mi za pocetak 2 malo jaca frenda  ;D

SF2 Freak:
Nisi kvalitetno lakirao ako će se zguliti boja. Na to si trebao prije razmišljati i zaliti amortizer bojom a ne na slakmicu nakapat boje po njemu.

Rox-Rab:

--- Citat: SF2 Freak - 03 Lipanj, 2014, 23:24:57 ---Nisi kvalitetno lakirao ako će se zguliti boja. Na to si trebao prije razmišljati i zaliti amortizer bojom a ne na slakmicu nakapat boje po njemu.

--- Kraj citata ---

kompa ajde odjebi lagano i ne seri gluposti nego citaj temu ako ces vec neki k**ra* komentirat, izgledas mi da dupe sam neznas obrisat a mene ucis lakiranju i slaganju skutera  :angry7:

Matija97:
Kak god polakirao uvijek ce ti se boja oljustit ako si ne napravis alat za to,sve ostalo je pimplavo i uvijek je moguce da zgulis..napravis si ovo,oblozis nekom gumom i nema sanse da zgulis boju,jedino ak si mutav.Evo neka slika da si predocis kak bi trebalo zgledat  :icon_thumright:

SF2 Freak:
Ko je balavac  :icon_scratch: nisam ti ništa rekao ali čini mi se kao da nisi baš neki stručnjak u lakiranju. Samo dajem savjete. I što je loše u tome da se natopi amortizer u boji. PA tamo lete kamenčići mulj voda vlaga svakakva sranja. To treba biti dobro nasaftano  ako želiš da drži.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju