vidis...i ja vozim na otvorenom airboxu kao i ti i isto imamo streetrace ako se nevaram,a ti i jaci spuh i vozis sa 82 diznom...ja sam imo 85,i nedugo stavio 88 i jos bolje ide a nista ne trokira na full gasu,svijecica ok
EDIT:
jedino sto je moj mina a tvoj pia
Nismo se skužili, ne trokira on meni kod otovrneog gasa niš, samo u prvoj 1/4
Da, streetrace je, squish je na 1mm točno (trebal sam 0.9 stavit da dobi još malo kod razvrtavanja, al ok)
ja sam probao u svojem 19 s otovrenim airboxom dizne 78-82-86-92-96 i s nijednom poslje pola gasa netrokira,
al s 92-96 neide ništa bolje u full gasu nego s 86 jer je previše mu benzina, a trokiranje iz niskih je 3* veće nego s 82
s 86 ide mrvicu al mrvicu bolje, neosjetno skoro, u špici nego s 82 (možda je samo do psihe kad znaš da voziš 4 broja veću diznu), al u niskim trokira dosta više
a 78 je premala i netrokira s njom, lai fali mu snage. Tak da mi se najbolje pokazal s 82, možda stavim 84 ak nabavim, možda kad bi bilo hladnije vrijeme vani. ovak je svijećica na full gasu ciglenkasta, a na laganini ima previše goriva, nije mokra ali je smeđa.
Al m iskut sad zbilja malo troši normlane vožnje, na 9.5-10 soma okretaja kroz poromet na 1/3 gasa i još se motaju auti, danas napravio 29km, i 5km po gradu, 35km ukupno, i palo je za jednu crticu (od 6 njih)
a može s ebez straha i preticat sad za razliku od Ra, samo kad prođe pola gasa na više, onda troši duplo. Uglavnom, napokon zadovoljan s tom šugavom 50 (70)-kom