Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ne, a prijedlog glasi: stavi 72cc cilindar. Ne izmisljaj toplu vodu vec napravi onako kako smo ti rekli ako ti je cilj da skuter ide bolje
Evo sad se vratio ostao sam bez benzina ostao sam u cudu presao sam samo 98km a stavio sam 5l dali je to previse
sa 5l trebao bi min 150km prijeci
ajd lijepo zeger igle na sredinu i okreni onaj šaraf za smjesu 1.5 ili 2 , i onda će ti normalno ić , sve što si ti čačkao ili neki majstor kaj ti to radi , krivo si/je napravio i to tak napravi kak sam ti reko i trošit će dvije
ako i dalje onda tak troši onda pogledaj filter zraka..pročisti malo i tak..a i možeš svjećicu promjenit ako ima puno kilometara i još pogotovo ako je ona kineska glupa
hmm...pa protočnija je , al sad da ti tolko troši zbog toga , neznam...vrati ono natrag staro pa vidi..
Nemoj stavljat od nape! ja sam je imao 2 dana i zagusila mi skuter skroz poslije nemoj kemijat gluposti, vracaj filter originalni i usisaj ga usisivacem i propusi na kompresor i teraj..ma mozda si se zaj#bo nemoze tolko trosit! jesi se vozio po uzbrdicama ful gasom i to