Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning SR46-POMOĆ SETUP

<< < (2/5) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: andy - 16 Ožujak, 2008, 20:23:14 ---
--- Kraj citata ---

a koji bi onda remen on trebo stavit....jer sam ja mislio na roxa stavit kevlar kad kupim multivar...
Po meni najbolji remen koji sam dosad imo je TP šta se dobije uz nardo varimat jako jako je dugotrajan a performance je davo najbolje na testovima od SA i u praksi se jako dobro pokazo čak i kad se zagrije nisam osjećo razliku... a ovo za malossi kevlar sad ga imam al neću ga nikad više kupit jer je smeće koje puca ko ludo ima nakoliko prijatelja ne odvoze poštenih 3000km on pukne sledeći ću kupit malossi x specijal belt jeftin je a koliko dobar vidit ću

dino_sk:
ja da imam novaca i ja bi nesto vrlo slicno tome slagao  al jbg nemam  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

andy:

--- Citat: dino_sk - 16 Ožujak, 2008, 21:59:40 ---ja da imam novaca i ja bi nesto vrlo slicno tome slagao  al jbg nemam  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

isto ko i ja isto nemam....švorc sam :laughing7:
 :angry7: :angry7:

Yamaha_spy:
Dali se isplati uzet kit top performance tropy, kako se cijena krece i koliko traje? Ako ima netko osobno iskustvo sa njim. Je li potrebno radi zx-a, kita, variomata, mijenjat serijsku radilicu?

igor.sb:
radilica seriska

koji trofy ac ili lc??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju