Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning SR46-POMOĆ SETUP

(1/5) > >>

Ozy_Sr46:
Bok zovem se Ozren,imam apriliu sr50(2005).pojačao bi skuter pa mi teba stručan savijet o setapu skutera(rolice,kvačila,karba itd.)i stvarima koje mislite da su važne kod montiranja ovih djelova kako bi u konačnici sve funkcioniralo kako treba.
Djelove koje posjedujem su:
cilindar:TPR-top performans
Radilica:malosi r.h.q+lezajevi DR
ispuh:nardo rep.
karb:malossi phbg 21+lamele vl13+red sponge
variomat:multivar 2000mhr+kavler belt+rulini od 3.5 i 3.8
kvačilo:delta clutch+ljubičasta opruga+mhr šuštice
i to bi bilo to i nebi ništa više kupovao ako nije nužno potrebno,jer mi nije važno da izvučem max iz ovog setupa
Zahvaljujem se unaprijed na vašim savjetima

ivanm:
dobar je popis, to je dobar midrace..
treba preraditi airbox, i uz diznu odgovarajućeg broja, od 90-100 moglo bi ić super..
isključi pumpicu ulja i radi samostalno mješavinu 2% s nekim sintetičkim uljem..

Mr J:
na taj setup E5 filter zraka i definitvno obraditi blokove... sekundar duzi, i kevlar ti krade nekih 300-500 okretaja, mozda i vise...

andy:

--- Citat: Mr J - 16 Ožujak, 2008, 20:17:36 ---na taj setup E5 filter zraka i definitvno obraditi blokove... sekundar duzi, i kevlar ti krade nekih 300-500 okretaja, mozda i vise...

--- Kraj citata ---

a koji bi onda remen on trebo stavit....jer sam ja mislio na roxa stavit kevlar kad kupim multivar...

Crazy Kuree:
i ako oćeš maxium iz toga uz filter e5 i blokove prerađene još stavit auspuh roost ili malossi mhr na tome bi dobio najviše al bi skratio još vijek trajanja... nardo je tu i tam nije da štopa al ne daje snagu koliku kit može napravit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju