Općenito > Propisi
Prometna nesreca - savjeti i vasa iskustva
Mrle Mrki:
A jbg...zelja za voznjom je bila ipak jaca. I to sam iso samo kao kratko na more se bacit i idem doma. I eto kako zavrsi to.
walkay:
05.08.2010. sam i ja imao prometnu, u mom slucaju je sestra bila kriva posto je ona upravljala skuter, upali smo u kanal pri brzini 80 kmh, skuter me odbacio 5-6 m i klizo po asfaltu sa rukama, tjelo mi je ostao na travi... To je bio prvi slucaj da nisam imao rukavice, negdje sam spremio i taj dan nisam naso. Sivali su mi kozu na rukama, sestra je udarila glavu, bila u soku 2-3 min (potres mozga)...
Brz oporavak i samo pametno!
pralas:
--- Citat: walkay - 05 Studeni, 2011, 22:53:26 ---05.08.2010. sam i ja imao prometnu, u mom slucaju je sestra bila kriva posto je ona upravljala skuter, upali smo u kanal pri brzini 80 kmh, skuter me odbacio 5-6 m i klizo po asfaltu sa rukama, tjelo mi je ostao na travi... To je bio prvi slucaj da nisam imao rukavice, negdje sam spremio i taj dan nisam naso. Sivali su mi kozu na rukama, sestra je udarila glavu, bila u soku 2-3 min (potres mozga)...
Brz oporavak i samo pametno!
--- Kraj citata ---
joj care sjecam se tog dana i jos si bas taj dana imao rodendan :toothy3:
walkay:
--- Citat: pralas - 05 Studeni, 2011, 23:01:31 ---joj care sjecam se tog dana i jos si bas taj dana imao rodendan :toothy3:
--- Kraj citata ---
da! :)
steeef:
za povrede ti budu ponudili neku cifru tek tolko..ak se ne tužiš s osiguranje nebuš ni dobil bog zna kaj.
druga stvar je da budu išli na podijeljenu krivnji jer si bil neregan a to znači da nisi bil na cesti nebi ni došlo do nesreće (neregano vozilo nema kaj radit na cesti)
i ako nemaš trajne posljedice i invaliditet neki nemoj ni očekivat previše.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju