Općenito > Propisi

Prometna nesreca - savjeti i vasa iskustva

<< < (4/4)

Mrle Mrki:
Ovako dobio sam policijski zapisnik...angazirao sam vec odvjetnika jer nagodbom ce mi ponudit smjesnu cifru a onda ce to na sud....vjerovatno cu dobit neki postotak invalidnosti od 1-3% zbog potrganih tetiva na desnoj ruci a uz to sam desnjak (i to se gleda)...nece mi umanjivat odstetu za ozljede, imaju pravo smanjit odstetu na mom vozilu (ovom slucaju skuteru) i to su smanjili za 20%...za kacigu koju sam platio 1 500 kn i onakav skuter su mi ponudili 1680 kn...malo je rec da je to smjesno bez obzira u kakvom je skuter stanju bio u trenutku nesrece. Uglavnom sa prodanim dijelovima i njihovom odstetom za skuter i kacigu cu dobit otprilike za koliko bi ga mogao i prodat.

da ono su ti klamarice na bicepsu koju su mi drzale kozu koju su mi skinuli sa natkoljenice (nije sa dupeta ko sta svi pricaju).

usput prodajem plastike komplet ofarbane i citave i zadnju felgu sa gumom sava sporty koja je skoro pa nova....imate oglas na forumu.... :icon_thumright: :icon_thumright:

to ti je bilo na kantridi...na raskrizju kod Hada...ono skretanje za marceljevu dragu

3alfa3:

--- Citat: Mrle Mrki - 06 Studeni, 2011, 21:17:01 ---vjerovatno cu dobit neki postotak invalidnosti od 1-3%
--- Kraj citata ---

Toliko sigurno nece biti. Bit ce ili 0% ili puno vise od ovog sto si naveo. Vjerojatno 0% ako ne dokazes liecnickom dokumentacijom da imas smanjenu pokretljivost.

postoji i stavka koja nije direktno invalidnost, a zove se nagrdjenost. To bi bio ovaj dio sa presadjivanjem koze. Ali ne znam da li to na ruci igra nesto, da je na licu sigurno... Moja jedna bivsa cura je u prometnoj zaradila oziljak po listu noge u duzini od 15-20 cm i obzirom da je bila manekenka pod ugovorom, dobila je neku odstetu na racun toga sto se vise nije mogla bavit tim poslom u mjeri u kojem se prije bavila.
Nadam se da ti je odvjetnik sposoban i on ce najbolje znat sto napravit.

Mrle Mrki:
a kazem ti...to su sve neke price rekla kazala i tako...ali angazirao sam dobrog odvjetnika...jos tocno ne znam kako ide oko ovog sta mi se presadjivalo. Posto je koza covjekov najveci organ nesto sam nacuo da se to vodi kao trajno ostecenje organa, e sad...ne vjerujem bas u to ali vidjet cemo. Sve jos moram dobro provjerit i raspitat se jer se jos uvijek vodim kao pod ljecenjem. Moram jos obavljat kontrole i ostale potrebne stvari.

Meni je bitno sad da sam se ja 90% oporavio jos jedino cu mozda ic vadit konce iz ruke kojima su mi spojili tetive, al to cu jos vidjet, samo znam da me znaju uzasno zuljat...ko da mi netko iglu zabija u ruku

3alfa3:

--- Citat: Mrle Mrki - 06 Studeni, 2011, 21:45:57 ---Posto je koza covjekov najveci organ nesto sam nacuo da se to vodi kao trajno ostecenje organa, e sad...
--- Kraj citata ---

Za invalidnost je bitno samo da je funkcija organa umanjena, a kod presadjivanja koze zapravo imas samo estetski problem ( u 99% slucajeva)

Mrle Mrki:
tako bi trebalo bit da...na to se mogu jedino vadit da imam psihickih problema zbog toga...sto i je malo slucaj, malo mi bude neugodno kad ljudi gledaju u to ko da su boga vidjeli i vise mi je pun k*** svima objasnjavat sta mi je bilo kad vide to na ruci... :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju