Tehnički kutak > Garaža

Italjet Dragster 50ccm

<< < (4/5) > >>

Aky_vz:
moj frend ga je malo imao ( bila neka kompenzacija) a lik od kojeg ga je dobio je takoder iz mog mjesta i imao ga je duze vrijeme tako da mislim da na njega mislis, samo nisam siguran dali ga je on slozio il je vec prije bio, stvarno neznam...
al znam samo da kad je kit bio gore da je isao brutala s time da jos nije bio nastelan kako spada...al je trosio bome 8-9l... :(

danc00:
Ahhh, trebal si prvo maknut gljivu i smajit diznu, potrošnja ti bi sigurno pala! A na performansama bi izgubil neprimjetno, gljiva nepotrebna a ko zna kakav ti je karburator...

Inače ljep skuter "kad se sredi" i kak kolega veli to je skuter za šmirglanje  :icon_thumright: treba se sve sjajit! Nego da, makni ovaj deklo pod hitno...koma, pa ko ga je mogel tak ofarbat :dontknow: :icon_thumright:

Samo puno volje i skuter bude tip-top

Al velim, kit si si trebal ostavit, pogotovo ak se voliš vozit po Varaždinskom krajoliku prema Zagorju, al velim trebal si prvo maknut gljivu i poštelat karburator, pa ak bi i dalje trošil 5L+ onda maknut kit..a ne ovak!

Aky_vz:

--- Citat: MIKSETA - 02 Studeni, 2011, 22:29:12 ---Skini gljivu i bu ti trosil jos manje  :icon_thumright:
Stavi airbox+red sponge  :)
Cuvaj ga.....
jako vrijedan i rijedak skuter....

--- Kraj citata ---

kao sto rekoh, jos sam zelen u svemu tome pa ako mi mozes odgovorit ili bilo tko drugi ovdje, razliku izmedu gljive i airboxa...mislim znam kak koje izgleda i znam da je zbog gljive bucniji i da malo vise trosi a sad dal gljiva utjece na preformanse, odnosno brzinu... u kratko... sta se tocno dobiva sa gljivom a sta sa airboxom, recimo da bi bio airbox+red sponge...da to stavim, kakvo bi to imalo efekt u odnosu na trenutno stanje sa gljivom...
hvala :)

karambaVK:
Prekrasan skut!  :icon_thumright:

Meni se na ovoj zadnjoj slici čini da je nosač tablice samo ukoso

Misak:
Taj dragster je imao Due+ sa tim ZX-om kolko ja znam i bio je neustelan skroz...

Jesi ti mozda iz Trnovca?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju