Tehnički kutak > Garaža

Italjet Dragster 50ccm

<< < (3/5) > >>

ludi dragster:
ma kamikaza je pijan :icon_thumright:,gore ispod poklopca suvozackog sica su vjerovatno potrgane one usice kroz koje idu sarafi,pa onda cijeli zadnji rep zna imati lufta,pa moze biti u koso!!!sansa da ces popigati celicnu konstrukciju od dragstera je,jedino ako te sleper pogodi!!!pa ti vidi.... :headbang: :icon_tongue:

kamikaza:
ma gledam ovu zadnu sliku i nekak mi masina bjezi u desno...a nije do repa nego bas konstrukcija...ili sam pijan ili takav kut valjda je slikan ili je sleper bio u igri :D

ludi dragster:
sad sam se ja sjetio tvog dragstera.....on je bio prodavan prije skoro 2 godine jel tako??znam da mi je poznat!!!na njemu su i tada bile ove arai naljepnice dvije a ove druge su naknadno stavljene!znam da kad sam jea davno zvao lika,da mi je rekao da skut ide brutalno 110km/h po satu,al mi nije znao reci sta je gore slozeno!!!koliko dugo ga je imao tvoj frend od kojeg si ga uzeo?ili je on taj koji je slagao gore po njemu?cini mi se da je i deklo ofarbano iz tog doba??

ludi dragster:
da glupavo izgleda taj detalj na slici,ali vidis da je sve u centru na toj istoj slici!???vidis da je sve podjednako gledajuci ga po toj slici od iza prema naprijed!??mozda cak nema ispod zadnjeg sica taj jedan metalni dio,koji spaja bocne oklope odoiza pa nije ufiksirano kuzis,onda se sve zna zibati onak....kuzis?'?

ludi dragster:
fale ti zadnji fuzici :icon_scratch:zakaj?? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju