Ostalo > Foto, video, music...
Mitsubishi Lancer Evo IX MR [email protected] (Boost 14psi)
mhr-team:
--- Citat: Rossi - 03 Studeni, 2011, 17:20:21 ---a sta je ustvari auto ??.....dizajn,prefomanse i cijena ....u tome je i poenta takvih auti...nije sigurno poenta da ga vrijeme ne pregazi i da da se zove SLS ...nego da bude bolji od ostalih ,ima bolje prefromanse,dizajn i povoljniju cijenu...sigurno mercedesu sa sls modelom nije u cilju da da ga vrijeme ne pregazi.....a ja nisam prico o brzini samo i o 0-100 ...malo citaj...nego kompletno auto je puno bolje od ovog brabusa tvog...i po dizajnu i prefomansama i na stazi...a ja mislim da je to cilj svakog supersportskog auta ...da bude bolji od ostalih tj od konkurencije u takvim uslovima,jer ovo nisu auta sa kojim kuliras po gradu i voziis ga u 4toj pri 60 km/h...
--- Kraj citata ---
pogledaj općenito... mercedes ili brabus i lamborghini, ferrari... pogledaj im modele i sve i možda shvatiš zašto je bolji od tih navedenih...
ja sam ovdje kao primjer stavio sls-a, mogao sam tako staviti i slr, s, sl, e ili bilo koji drugi... koji će biti bolji po performansama i svemu ostalome od tih koje si ti naveo...
ali za razliku od lamba i ferraria, mercedes (brabus) ima i modele koji su puno jeftiniji od lamba i ferraria :icon_thumright:
--- Citat: MIKSETA - 03 Studeni, 2011, 17:24:51 ---Bolje SLS nego naturpijani japanac :icon_biggrin:
Mitsu ide jebeno :o
--- Kraj citata ---
upravo to... :icon_thumright:
ali mitsu ide fakat je be no :headbang:
gumy:
ja mislim da moj naturpijani cvajo sabije i brabusa i ferarija i meklarena i sve to
nije ni karboš prelio
Niksy:
evo je auto, i dizajn i sve !! ;D ;D
mhr-team:
--- Citat: Niksy - 03 Studeni, 2011, 19:44:20 ---evo je auto, i dizajn i sve !! ;D ;D
--- Kraj citata ---
MINKEN :headbang:
Rossi:
--- Citat: mhr-team - 03 Studeni, 2011, 18:04:48 ---
pogledaj općenito... mercedes ili brabus i lamborghini, ferrari... pogledaj im modele i sve i možda shvatiš zašto je bolji od tih navedenih...
ja sam ovdje kao primjer stavio sls-a, mogao sam tako staviti i slr, s, sl, e ili bilo koji drugi... koji će biti bolji po performansama i svemu ostalome od tih koje si ti naveo...
ali za razliku od lamba i ferraria, mercedes (brabus) ima i modele koji su puno jeftiniji od lamba i ferraria :icon_thumright:
upravo to... :icon_thumright:
ali mitsu ide fakat je be no :headbang:
--- Kraj citata ---
strasno..nastavio bi raspravu da ti pobijem sve ovo sto si napiso ..ali necu cisto radi spama ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju