Ostalo > Foto, video, music...

Mitsubishi Lancer Evo IX MR [email protected] (Boost 14psi)

<< < (6/13) > >>

Domba:

--- Citat: mhr-team - 03 Studeni, 2011, 10:25:58 ---rođo moj BRABUS je BOG među autima...
snaga, elegancija, sport, sve....

--- Kraj citata ---

Bio je skroz dok nije napravio ovo:

od tog trena Brabus je u rangu sa Kinezima barem meni :)

Ovo nije niti snaga, niti elegancija, niti sport, ovo je katafakingstrofa :)

mhr-team:
varaš se brate... imao sam priliku voziti smart brabus.... i mogu ti reći da to ide kao nenormalno... mislim da je imao oko 230-240ks tak da ono...
jedina stvar što je stvarno mal  ;D

Rossi:

--- Citat: mhr-team - 03 Studeni, 2011, 14:04:15 ---ti kao dijete razmišljaš??? od kad je brzina i to za koliko stigne do 100-tke mjerilo za dobar auto???????????????????????????
što onda reći za rolls royce, bentley i sl? po kvaliteti su definitivno najbolji...  

i o ukusu se ne raspravlja, a sls ti je jedan od modela koje vrijeme nikada neće pregaziti za razliku od tih lamborghinia i ferraria...

--- Kraj citata ---
a sta je ustvari auto ??.....dizajn,prefomanse i cijena ....u tome je i poenta takvih auti...nije sigurno poenta da ga vrijeme ne pregazi i da da se zove SLS ...nego da bude bolji od ostalih ,ima bolje prefromanse,dizajn i povoljniju cijenu...sigurno mercedesu sa sls modelom nije u cilju da da ga vrijeme ne pregazi.....a ja nisam prico o brzini samo i o 0-100 ...malo citaj...nego kompletno auto je puno bolje od ovog brabusa tvog...i po dizajnu i prefomansama i na stazi...a ja mislim da je to cilj svakog supersportskog auta ...da bude bolji od ostalih tj od konkurencije u takvim uslovima,jer ovo nisu auta sa kojim kuliras po gradu i voziis ga u 4toj pri 60 km/h...

Domba:
Mora da se šalis. Frend ima jednoga. Vozio ga nebrojeno puta. To nema ni 100 konja. evo spec:

Engine:    In-line 3-cyl, 999cc, turbo
Max power:    97bhp @ 5500rpm
Max torque:    104lb ft @ 3500rpm
0 - 60mph:    9.9sec (claimed)
Top speed:    95mph (limited)
Price:    £13,520
On Sale:    January 2008

Tako da i dalje smijeh za Brabusa :)

Uglavnom auto je smjeh, ne ide previse dobro, doduse osjecaj u onoj kockici je slican kao kartingu :)

MIKSETA:
Bolje SLS nego naturpijani japanac  :icon_biggrin:
Mitsu ide jebeno  :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju