rođo moj BRABUS je BOG među autima...
snaga, elegancija, sport, sve....
po cemu je bog ?? sto im treba bi turbo da izvuku 700 hp ?? sto kosta skoro 400k eura ?? hahha strasan ti je auto....daleko od toga da on ne valj..pa za to trebas da dobijes avion a ne auto ??
pa lamborghini aventador jedan ne kosta toliko .....Ferrari 458 Italia ne kosta toliko ....a stavi ih na stazu pa ce da ostane ponizen kao i ovaj mclaren novi ...na papiru je puno puno bolji od npr 458 i aventadora ....ali u realnom svijetu i na cesti...nije ni blizu
a budimo realni ovaj tvoj brabus je smijesan kad ga poredi sa ova dva auta
..od izgleda pa do specifikacija...
ferrari sa dosta manje konja i dosta manjom cijenom ...je po specifikacijama a i testovima dosta bolji od tvog brabusa....
a sto se tice aventadora...isto konja ko brabus .. cijena je opet manja ...ali kad pogledas 0-100...0-200 ..testove na stazi...strasno je sta lambo radi tvom brabusu
...tako da mi te price Brabus je BOG ! ..mozes pricat kad ne vidis dalje od njega...puno je tu boljih auti i za dosta manje para od tvog brabusa ...
ali da ova tema nebi otisla u svadju i slicno....nemas ni ti brabusa a ja ni lamba ni ferrarija ...i zavrsena rasprava....samo sam ti htio pokazat da grijesis stim da je brabus BOG !