Općenito > Maxiskuteri
Voznja skutera po kisi i zimi
ivanm:
preko pruga treba ići što okomitije i bez dodavanja gasa ili kočenja..
zip.sp.tuning:
--- Citat: Johnny iber - 13 Svibanj, 2012, 12:50:07 ---
To mi najjvise smeta, za gume lako, necu divljat vozit cu sporije i pazit i sve oke.
Vozio sam i po snijegu sa kendinim gumama i bilo je solidno ali rizicno :toothy3:
--- Kraj citata ---
ja sam se vozio po snijegu sa onim bridgestonim, u djelovima gdje je bilo puno snijega nije bilo problema, ali kad sam došao na led heee...
dhorvat:
--- Citat: zip.sp.tuning - 14 Svibanj, 2012, 15:55:21 ---ja sam se vozio po snijegu sa onim bridgestonim, u djelovima gdje je bilo puno snijega nije bilo problema, ali kad sam došao na led heee...
--- Kraj citata ---
Molasice su po snijegu bolje i od Metzelera i od Michelin Boopera ( :icon_biggrin: ) i od Save MC 16, ali po ledu bez čavlerica nula bodova. Čak te ni zimske gume za skuter ne spašavaju po ledu :laughing7:
zip.sp.tuning:
--- Citat: dhorvat - 14 Svibanj, 2012, 16:14:30 ---Molasice su po snijegu bolje i od Metzelera i od Michelin Boopera ( :icon_biggrin: ) i od Save MC 16, ali po ledu bez čavlerica nula bodova. Čak te ni zimske gume za skuter ne spašavaju po ledu :laughing7:
--- Kraj citata ---
znam da te gume ne spasavaju po ledu... ali mozes mi objasniti sta su te čavlerice?
ivanm:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju