Općenito > Maxiskuteri

Voznja skutera po kisi i zimi

<< < (3/12) > >>

CarsonKid:

--- Citat: matheus - 02 Studeni, 2011, 10:25:01 ---Također skuter vozim  cijelu godinu i uz malo opreza i odgovarajuču opremu nije neki problem.
Dobro kišno odijelo ( koliko para-toliko muzike), kvalitetne rukavice, full face kaciga (integralna ili flip up) i topla odječa i obuća i čekanje u koloni je manje više prošlost.
No treba voditi računa da je na dva kotača uvijek -10 od deklarirane temperature, da dupeglavi vozači automobila predstavljaju stvarnu opasnost, posebice po zimi kada smatraju da su sami na cesti, da je kolnik sklizak i pun rupa.
Ako kupuješ skuter za cijelu godinu preporučio bih veće kotače jer je ipak malo udobnije, s obzirom na kvalitetu naših cesta.

--- Kraj citata ---

Oba ova koja si skicam imaju 16".
http://www.kymco.hr/index.php/125-500cc/106
http://www.kymco.hr/index.php/125-500cc/100

A sama voznja? Jel' treba nabaviti gume koje nisu plastika na nizim temperaturama? (analogija sa auto gumama gdje ljetne gume na temperaturama nizim od 10 stupnjva postaju tvrda plastika)

CarsonKid:
Upomoc :) kako obrisati poruku?

Domba:
Ako planiras voziti po hladnom i po bljuzgi svakako preporuka za zimske gume. Analogno kao na autu.

Tadr3:

--- Citat: kamikaza - 02 Studeni, 2011, 10:15:25 ---ja isto skuter vozim cijelu godinu gume imam molasice sto su se pokazale i na kiši odlične normalno kozna jakna i i ako imas pokrivalo za noge od tocke a-b bez problema prosle god sam na -7 vozio :D

--- Kraj citata ---

ja sam prosle godine iso palit ditecha na minus 10, jadan nece radit pod lerom, ko da se muci lol

uglavnom, vodio sam se do 0 stupnjeva, prezimogrozan sam...

Grale:

--- Citat: Tadr3 - 02 Studeni, 2011, 11:00:25 ---ja sam prosle godine iso palit ditecha na minus 10, jadan nece radit pod lerom, ko da se muci lol

uglavnom, vodio sam se do 0 stupnjeva, prezimogrozan sam...

--- Kraj citata ---
onda nije problem u ditechu nego u tebi  :icon_biggrin:
ja se skoro svaku noć vozim dok padne temp. i ispod nule pa ni ditechu ni meni ne smeta baš previše...
a u vezi teme, čuo sam priče kao da se nesmije sa skuterom vozit po zimi(točnije po snijegu), jel to istina ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju