Općenito > Maxiskuteri
Aprilia Atlantic Sprint 500cc - iskustva?
pitaNS:
da, primetio si lupkaranje.. :)
Lupa ili variomat ako je remen potrošen a jeste sigurno, ili lupa kvačilo...samo ne znam kako kvačilo može da lupa?!?
Videćemo kad skinem deklo dole u kakvom je stanju ceo prenos...Svakako planiram da menjam i rolnice i kaiš a za kvačilo ćemo da vidimo...
steeef:
ili lupa stabilizator remena ak je remen potrošen ;)
pitaNS:
--- Citat: steeef - 18 Studeni, 2011, 22:09:25 ---ili lupa stabilizator remena ak je remen potrošen ;)
--- Kraj citata ---
aha ima smisla, iako do sad ni jednom nisam skinuo deklo nekog piaggio maxi agregata i pozabavio se sa prenosom, video sam da kod njih postoji taj stabilizator između varijatora i kvačila...Misliš ako remen više nije u dimenziji možda udara gde ne treba po stabilizatoru..?!
steeef:
--- Citat: pitaNS - 18 Studeni, 2011, 22:24:28 ---aha ima smisla, iako do sad ni jednom nisam skinuo deklo nekog piaggio maxi agregata i pozabavio se sa prenosom, video sam da kod njih postoji taj stabilizator između varijatora i kvačila...Misliš ako remen više nije u dimenziji možda udara gde ne treba po stabilizatoru..?!
--- Kraj citata ---
normalno je da udari tu i tam..na nekima stalno lupka lagano..zato i je tu stabilizator.
ak se potroši remen onda je to izraženije.,
pitaNS:
hvala steef, korisni su mi ovi saveti..U principu kad skinem deklo videću ja gde je problem i šta treba menjati...Gotovo sam siguran da remen nije promenjen za celih 19.000 km-a koliko ima na njemu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju