Općenito > Maxiskuteri

Aprilia Atlantic Sprint 500cc - iskustva?

(1/5) > >>

pitaNS:
Jel može neko nešto više o Atlanticu da mi kaže? Motor koji nameravam kupiti je 2005. god. piaggio motor kao što ide na beverly-a, prešao nekih 20tak hiljada u super stanju..
Evo ovaj model:

Jel to injection verzija ili karb, kakav je za vožnju itd itd...ako neko ima bilo kakvo iskustvo značilo bi mi..Hvala!!!

kamikaza:
ja sam ga vozio i mislim da je  injection a sto se tice voznje najudobniji skuter koj sam vozio boji od nexusa ili xciting kojeg sam isto vozio ali jedina mana sto je dosta trom u startu(mozda taj od frenda ima los remen ili rolice ili sl ) i tesko je manevrirat sa njim

pitaNS:
hvala na odgovoru..Da, baš je udoban probao sam ga..za razliku od Nexusa koji sam probao prethodni dan..
Sad što je trom u startu mi i ne smeta puno, mada nisam nešto primetio da je neodlučan pri startu..čupa momentalno na dodavanje gasa..

Jel ima još neko nekakvog iskustva??

steeef:
to deny,sad sam pročital ;)

@ pitaNS,ovo je i.e. verzija sa starijim sistemom ubrizgavanja,nema preko lambda sonde nego preko senzora u usisnom tijelu,mašina je stariji model (460cc)
provjeri da je ulje u ok stanju i da ne dimi dok kupuješ..
skuter je malo tromiji dok se nerazvrti do nekih 80...zato je multivar must have za njega,taman mu da živosti kolko mu fali.

pitaNS:
kupio sam Atlantica, baš ovog sa slike..Motor je u super stanju! Ja prezadovoljan  :laughing6:

Jedno pitanje, kažeš da je ovo stara verzija ubrizgavanja, jel to bolje ili lošije od novije verzije i po čemu???

Kako da podesim ler gas, čini mi se da je nizak..jednom mi se i ugasio na leru...Probao sam na sajlu gasa, to mi je najlakše međutim ne reaguje...Proverio sam nivo ulja u motoru i ima previše tj preko maximuma...Starog vlasnika je neki majstor savetovao da merač ulja ne treba da uvrne skroz kad proverava nego samo da zabode bez uvrtanja, pa otuda previše ulja..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju