Pozdrav!
Imam isti problem cim sam na ovoj temi hah. Rijec je o runneru sp 50 2010 godiste preso 3500 km, skinute blokade i stavljen polini vario sa 9 rolica 4.3g ako se ne varam. Sad kad je doslo hladnije vrijeme iako san iz Splita i ovih 20-ak je nama hladno poceo sam pazit pri paljenju... Ujutro kad je stvarno hladno xD upalim ga i ostavim da radi dok ja zapalim cigaru tj. ~3 min da se malo zagrije da ga ne forsiram odmah na hladan motor medutim kad se zagrije kad on radi tako ja sam mislio normalno ce ici i sve, ali kad sam mu dao oko 80% gasa cujem kako nesto guši motor motor doslovno ide 2km/h čuje se kako nešto guši i motor i auspuh, a iz auspuha gusti, gusti bijeli dim (pogledao sam video od momka koji je postavio na ovu temu na 1. Str i nije niti približno tome, ovo je doslovno kao da sam uzeo dimnu bombu stavio je u auspuh)... Pomagajte, dajte bar svoja misljenja pa cemo vidit, nije neki prevelik problem jer nakon 6-7 sec full gasa na mjestu motor pocne prakticki normalno radit mada su mu tada okretaji pri normalnom radu i do 3500, ali nezelim ga tako vozit i forsirat sa jos sta ne zaj**** slucajno!!!
I molim vas recite mi koliko cesto mjenjate rolice ako nemate serijski vario? Ja imam ove 3-4 mjeseca i presa preko 600km...
Hvala svima unaprijed!