Tehnički kutak > Garaža
Novi Baotian u garaži :)
kkihalic:
uuuu , čim mi kaže upozorenje da je tema neaktivna bar 60 dana nije me bilo dugo :toothy12:
naime , s kitom sam prešo kojih 800-tinjak kilometri , dimi plavo ko blesav...čekam da mi Duka pošalje karike da to sankcioniram...
trenutni setup je : klip 47 , malossi multivar , polini 4.9 rolice , distancer iza i to je to...sad si razmišljam dal da si uzmem bregastu ili dužu getribu da radi na manjim okretajima na kraju...?
ziloryder:
E momci, Meni stigao od prike zvonkeca kit :hello: :icon_thumright: sve pohvale momku, Eh sada me muci jedan problem, Sa serijskom diznom ide dosta bolje kolko neznam jer ga jos nesmijem stiskat, Ali je onako i trom malo...Ali ubacim probusenu diznu na 0.9 Skuter uhvati 20-30 i bum-bum 2 puta kao trzne, ugusi se nez kako da to definiram i nece dalje..( Sad me to jebe, Da nisam sta falio, ali da sam falio nebi radio uopce :icon_scratch: ) Sve sam probao sa gljivom ili org. airboxom s njim je jos gore, Jedino sta mi je ostalo smjesu nastelat? Na koliko krugova nju da okrenem?? I sta vi mislite, Po meni je sve to smjesa, Jer i prvo paljenje mu je jebeno malo, Mozda je to do goriva sve :dontknow:
kkihalic:
ajmo dizna koju si dobio uz kit u frgu , to prvo...
2. serijski filter gore , iglu na sredinu i 2 kruga odvrni šaraf za smjesu , pali vozi niš ne pitaj xD
e i ventile nemoj zaboravit preštelat.!
ziloryder:
--- Citat: kkihalic - 02 Srpanj, 2012, 02:54:42 ---ajmo dizna koju si dobio uz kit u frgu , to prvo...
2. serijski filter gore , iglu na sredinu i 2 kruga odvrni šaraf za smjesu , pali vozi niš ne pitaj xD
e i ventile nemoj zaboravit preštelat.!
--- Kraj citata ---
nisam dobio diznu uz kit, nego sam je zabusio, Igla je na sredini :icon_thumright: , smjesu cu sad probat, Ali ventile nisam dirao :frajer: Da stelam usisni na 0.3 i ispusni na 0.5??
Grale:
pitaj boga na kolko je ta dizna zbusena...kupi normalnu koja dolazi uz kit,koju ostali stavljaju...a ventile ne na tak veliki zazor kaj ti je...
potrazi na kolko se stelaju dok je kit gore,ima negdi na forumu sigurno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju