Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
podforum-problemi
Tommek:
ma sve se ja slazem s vama,ne mora se nista raditi na stroži način.
nego je stvar u tome da se ljudi ne mogu suzdrzati pa spamaju tamo gdje ne treba...
ja sam inace friky decko,al ajde da se malo unese neka doza ozbiljnosti...
recimo sto je najsmjesnije,svastara ima jednog moderatora,a pod forum racunala cak 4...isto smjesna stvar da je brdo tema zalijepljeno zato što je autor jedan od moderatora,a tema nis posebno ne zaluzuje ljepilo...
BlackNaranča:
dada u pravu si, aj se slazem s ovim da bi trebalo podjeliti tuning i tehnicka pitanja ne nekoliko pod foruma, ono brojanje stvarno izbrisat jer tamo samo park jerkova skuplja opstove i nabija..treba bar 2 moda jos u off topicu, i malo više discipline..
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: BlackNaranča - 18 Ožujak, 2008, 22:56:43 ---dada u pravu si, aj se slazem s ovim da bi trebalo podjeliti tuning i tehnicka pitanja ne nekoliko pod foruma, ono brojanje stvarno izbrisat jer tamo samo park jerkova skuplja opstove i nabija..treba bar 2 moda jos u off topicu, i malo više discipline..
--- Kraj citata ---
neee, to ce onda biti sve rastrkano, nece se znati gde je dupe a gde glava...dobro je ovako kako je sad :icon_thumright:
master_o_fight:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 19 Ožujak, 2008, 00:21:07 ---
--- Citat: BlackNaranča - 18 Ožujak, 2008, 22:56:43 ---dada u pravu si, aj se slazem s ovim da bi trebalo podjeliti tuning i tehnicka pitanja ne nekoliko pod foruma, ono brojanje stvarno izbrisat jer tamo samo park jerkova skuplja opstove i nabija..treba bar 2 moda jos u off topicu, i malo više discipline..
--- Kraj citata ---
neee, to ce onda biti sve rastrkano, nece se znati gde je dupe a gde glava...dobro je ovako kako je sad :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bilo bi bolje da se onda podijeli jer ljudi koji imaju problem neki sa skutom otići na taj podforum i pogledati teme je li i njima tako nešto a ne ovako da moraš tražit i listat stranice i stranice da nađeš ono što trašiš među raznim tuning temama i pitanjima
ja sam za :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
jeeeeste, ajd sad za svaki deo skutera poseban pod forum, karburatori, cilindri, auspusi, variomati... bozeee
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju