Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

podforum-problemi

<< < (4/8) > >>

Tommek:
al meni je stvarno stalo do ovog foruma iako se tak necini.al mislim da stvarno previse dopustate debilcinama i kretenima.
treba biti sprda,ali i malo doze ozbiljnosti.al ima nekih kojima je ovo prvo glavno i samo ebeni spam spam spam :nono:
malo sam zabrijao al kad vam kazem.
da si ti recimo otvorio ovu temu,javilo bi se 50 ljudi koji bi rekli uuuuuuuuuuuuuuuuu kako super ideja,bravo eladio.nije da patim da sam neki voda ili sl (dapace),ali je stvar da ljudi uopce ne misle,vec gledaju kak ce nekog isprdat i ismijat ili se ulizat.
odsad cu sve što mislim vezano za ovaj forum pisati tebi na pm :frajer:

MaLi_OdvALjivAc:
Nekim delom se slazem sa Tommekom!! Misli da teme brojanje i slicne stvarno nemaju mesta na ovom forumu!! Druze, samo moze to mirnije malo, nema razloga za ispusavanje i nerviranje ;)! Oko ovoga da se previse dopusta, dopusta se, eladio trebao bi da budes malo stroziji, da  forumom zavlada strozija disciplina(ne kao na SS) ima dosta zezancija i sala koje pojedinci ne umeju da shvate pa onda nastane karambol!! Meni se forum mnogo svidja i ekipa je super, ali mislim da fali malo discipline! Pozz

Tomma:
Ma ja mislim da treba imati zajebancije na forumu...Pa necemo biti ko svecenici sa ss-a da ne smijes ni prdnuti,odmah popijes bananaka...Treba unjeti malo zivota u forum ali i granice imati...ako je negdje zajebancija i to,i ako neko pretjera neka modovi pobrisu post i daju neko upozorenje... 8) 8)

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Tomma - 17 Ožujak, 2008, 00:34:23 ---Ma ja mislim da treba imati zajebancije na forumu...Pa necemo biti ko svecenici sa ss-a da ne smijes ni prdnuti,odmah popijes bananaka...Treba unjeti malo zivota u forum ali i granice imati...ako je negdje zajebancija i to,i ako neko pretjera neka modovi pobrisu post i daju neko upozorenje... 8) 8)

--- Kraj citata ---
naravno, ali brojanje je sit... zato i postoji bla bla, radi zajebancije ;) Ali malo strogoce :icon_thumright:

Tomma:
A nekom ne to gust,nekom nije...to brojanje...po meni glupost...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju