Tehnički kutak > Tuning skutera
Gljiva!!!!ukratko
replcnt:
--- Citat: vpucko - 15 Ožujak, 2008, 19:36:23 ---
--- Citat: replcnt - 15 Ožujak, 2008, 19:34:32 ---kak me ova tema raspizdi :angry9: naravno da se MOŽE naštelati fino gljiva na karb 12" ko kaže da nemože -> J...E.BEM GA JA SMOTANA!
ja sam naštelovo sebi, i kolko god vi tvrdili da se nemože... MOŽE, uostalom,zašto bi štetila gljiva, bokte, više zraka->veča eksplozija->više snage
i sad če opet neki počet, bla bla bla, ulazi prašina bla bla.......
--- Kraj citata ---
da da i ono gljiva i TT i ide 110 al REALNE majke mi!
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
--- Kraj citata ---
nabijem i tebe i tvoju kantu od relija pišanog, baci ga u savu, btw niko nije reko da ide realne 110, nego po satu pokazuje 115, uostalom nisam ti ja kriv što neznaš naštimat gljivu na svoj kramp od skutera pa ostalim govoriš da nemože :jerk:
igor.sb:
@replcnt...svi znamo da nisi osao kupiti za pocetak 10 brojeva vecu diznu i stavio na karb s tom gljivom
:toothy11:
replcnt:
--- Citat: igor.sb - 15 Ožujak, 2008, 19:44:31 [email protected] znamo da nisi osao kupiti za pocetak 10 brojeva vecu diznu i stavio na karb s tom gljivom
--- Kraj citata ---
i sve radi, a tebi ne :laughing7:
speed:
mislim dajte se prestanite vise prepirat,u svakoj temu o gljivi isto pisete :angry7:
igor.sb:
--- Citat: replcnt - 15 Ožujak, 2008, 19:47:09 ---
--- Citat: igor.sb - 15 Ožujak, 2008, 19:44:31 [email protected] znamo da nisi osao kupiti za pocetak 10 brojeva vecu diznu i stavio na karb s tom gljivom
--- Kraj citata ---
i sve radi, a tebi ne :laughing7:
--- Kraj citata ---
sve do jednom :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
:laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju