Tehnički kutak > Tuning skutera
Gljiva!!!!ukratko
charnel:
--- Citat: Hrga - 15 Ožujak, 2008, 20:27:39 ---
--- Citat: charnel - 15 Ožujak, 2008, 20:22:27 ---
--- Citat: vpucko - 15 Ožujak, 2008, 19:59:28 ---
--- Citat: replcnt - 15 Ožujak, 2008, 19:47:09 ---
--- Citat: igor.sb - 15 Ožujak, 2008, 19:44:31 [email protected] znamo da nisi osao kupiti za pocetak 10 brojeva vecu diznu i stavio na karb s tom gljivom
:toothy11:
--- Kraj citata ---
i sve radi, a tebi ne :laughing7:
--- Kraj citata ---
ahahaha ovo nisam ni znao, zamislio lika preserava se kako zna nastimat gljivu A NIJE NIST NAPRAVIO, ahahahaahhahahaha
ahahahahahahahahahahahahahhahahha znaci samo si stavio gljivu i to je tebi ono za kurcit se okolo kako znas nastelat
ahhahhahahahahahahah
joooj daj igore, ajde 1 pivo i u k**ra* ahahahahaha, joooj herc :D
ahahahahah
--- Kraj citata ---
cemu takvo bahato ponasanje?? sta si ti to napravija da si toliko bolji od drugih na ovom forumu. sve si izrezao sta ti je doslo pod ruke i sad si kao tuner, ma daj lol, da bi se tako ponosao treba to i zasluziti.
--- Kraj citata ---
daj j#bo vas, ostavite vi vesa on zna dosta... to sto se on uci jos uvjek kao i ja i mi svi i onda mu neko dode i kaze da je samo nabio gljivu i da nije nista stelo mislim ono, pa to i djeca znaju da treba postelat.. a i ta vasa gljiva vas vise jebala okanite se nje dok ne slozite neki midrace setup, a redsponge owna do laganog midracea, a i snjim cak treba stelat karb kako onda nebi trebalo s gljivom :laughing6:
--- Kraj citata ---
e balavac ne budi bezobrazan , malo postovanja ti ne bi skodilo, j#bo te bahatog.,
Mr J:
lock!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju