Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight 2 problem, SPEED pomagaj... a i drugi :-)
BlackNaranča:
ma ovi sto govore da sf stalno nesto nevalja...moj radi ko bubica , super bez problema..
kad sam skinia blokade, normalno je isa bez ikakvih problema...do sada je na njega dosao zx i kit ...bez valjcica i dizne i sto ja znam jos...ide ko nov :toothy10: :toothy10:
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 17 Ožujak, 2008, 19:13:12 ---pa stavili bi valjda barem vecu diznu
--- Kraj citata ---
ajmo rec da ja vise nikad ne bi dao skut u servisne ruke,jos mi naplati za izlezavanje,a nista ne radi,ma stoka... :angry7: :angry7: :angry7:
Drnda:
--- Citat: speed - 17 Ožujak, 2008, 19:31:02 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 17 Ožujak, 2008, 19:13:12 ---pa stavili bi valjda barem vecu diznu
--- Kraj citata ---
ajmo rec da ja vise nikad ne bi dao skut u servisne ruke,jos mi naplati za izlezavanje,a nista ne radi,ma stoka... :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
Bas tako, zato sam je ja isti dan i izgubio :headbang: :headbang: :headbang:
el:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Ožujak, 2008, 21:01:30 ---
--- Citat: speed - 17 Ožujak, 2008, 19:31:02 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Bas tako, zato sam je ja isti dan i izgubio :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
meni na servisu pokrali dijelove :angry9: tako da nemojtre vjerovat tim servisima..najbolje doma sve uradit a ako nemozes dat nekom pouzdanom...
e problem ti je u karbu 100% sam treba nastelat...
pitaNS:
i ja nikad više u servis..
Imao problem, nešto škripalo iz skuta kad dvoje sednu- ciči,škripi...nervira užas! U servisu naravno nisu znali do čega je i pritom mi rekli da su pola scoota rastavili i nemaju pojma šta je....KRETENI, nisu nijedan šraf odvrnuli...
došao kući i otklonio problem, pukao jedan veliki šraf, koji drži ram i zadnju plastiku oko sica...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju