par brojeva veća dizna i lakše rolice oko pola grama do gram..
Tako je, jer se i krivulja snage pomakla prema visim okretajima
to stoji,
ako prvi put skidas karb pripazi di ti je koje crijevo stajalo,imas jedno od vakuuma i to je prikopcano na prirubnicu,ona ti je od aluminija tako da ne mozes fulat,drugo crijevo ti je gorivo i ide na karb,imas jos cjevcicu ulja,posto je 2006.god imas automatski cok,skini zastitnu plastiku s njega i odmotaj dva krizna sarafa,nakon sta si skinuo cok preostaje ti odvinut jos dva sarafa koji drze karb na prirubnici,e sad kad si ga skinuo s prirubnice okrenes ga naopak i ispod njega imas 4 krizna sarafa,odmotas ih i ugledat ces plovak goriva,pazi kako ti je bilo slozeno,ispod plovka imas jedan saraf i malu rupicu na njemu,odmotas ga van i procitaj koji je broj na njemu,mislim daj e 50,to ti je u biti dizna,karb propuses kompresorom,slozis sve natrag i to bi ti bilo to,a ako ti se taj problem dogadja od kad si skinuo blokadu moze bit da su ti u servisu skunili u airboxu tunel pa dobiva sad previse zraka i zato ne moze krenut,provjeri si za svaki slucaj i to,a stavljanjem laksih rolica dobit ces jaci start,tj prije ce ti kretat i imat ces bolje ubrzanje i manju kranju,ja sam se vozio sa rolama 9 g sta su i serijeske i sve mi je bilo ok,ali sam ja na karbu malo otvorio zrak,provjeri ovo pa javi,a za karb gurtner ces tesko nac diznu,a u servisu nece da ti je prodaju,ali ako bude potrebe objasnit cu ti kako preraditi dellorto diznu da pase na karb